Search
Close this search box.
IMG-b03fd6a397ad632fce9e00574b71fcca-V
VREME ČITANJA: 1 min

Vukašin Savić – najbolji igrač svih srpskih liga

Fudbaler Prvog maja iz Rume Vukašin Savić po vašem izboru izabran je za najboljeg igrača kola svih Srpskih liga. Njegov tim slavio je u Bačkoj Palanci protiv sa 2:1, a on je bio strelac i asistent kod jednog gola.

Vukašin Savić je u nekoliko rečenica predstavio svoju dosadašnju karijeru.
“Sa nepunih pet godina počeo sam da treniram u Školi fudbala Sirmium pod vodstvom Ljubiše Slepčevića UČE gde sam proveo osam godina.  Odatle prelazim u Čukarički, gde provodim pune tri godine u mlađim kategorijama. Prve dve godine sam bio najbolji strelac, ali zbog naglog rasta imao sam malo problema sa povredama što me je na par meseci izbacilo iz stroja. Upornošću i aktivnim oporavkom sve brzo prolazi, te se ponovo vraćam na teren , da bih nedugo zatim završio u šabackoj Mačvi gde vrlo uspešno igram Kadetsku ligu Srbije. Posle dobre sezone i dobrih partija sledi poziv srpskoligaša Slobode iz Novih Kozaraca gde sam nastupao sa nepunih 17 godina i mislim da je to bio važan iskorak u karijeri. Posle toga prelazim u Prvi  maj gde igram i danas” rakao je za naš Portal Vukašin Savić.
Vukašin je još dodao da je Prvi maj osve sezone dobro započeo, i da ima odličnu mladu ekipu koju dobro vode trenerSlaven Kovačević i njegov pomoćnik Goran Bošković. Očekuje dosta golova ove sezone i dobar i agresivan fudbal od svoje ekipe. Omiljeni fudbaler mu je Robert Levandovski.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Vukašin Savić – najbolji igrač svih srpskih liga

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina