Search
Close this search box.
IMG_20220706_122850
VREME ČITANJA: 1 min

Dušan Tanasić novi sportski direktor zrenjaninskog Radničkog

Fudbalski klub Radnički do juče je bio otpisivan od mnogoh medija, i već viđen u poslednjem rangu takmičenja, ipak uvereni smo u suprotno. U klubu je došlo do promene sportskog direktora, umesto dosadašnjeg Darka Tošića imenovan je poznati zrenjaninski privrednik Dušan Tanasić.
  • Bilo je dosta problema u prošlom periodu, kako sada stvari stoje uprava će ostati ista, samo ćemo se Darko i ja rotirati na poziciji sportskog direktora. Svojom energijom pokušaću da animiram prijatelje, privatnike i sve ljude dobro volje da napravimo jednu dobru zrenjaninsku priču. Što se tiče igračkog kadra znaćemo sve vrlo brzo, najbitnije je da znamo da šef struke ostaje Predrag Kandić, i sa njim u dogovoru videćemo sa kojim igračima raspolažemo i kako ćemo izgledati do avgusta kada počne prvenstvo – rekao je Dule Tanasić.
Klub će poraditi i na marketingu u narednom periodu
  • Imamo razne ideje, i na marketingu ćemo mnogo raditi u narednom periodu, pored već pomenutih privrednika, pokušaćemo da animiramo i mališane i sve navijače za koje se nadam da ćemo im vratiti veru u lep fudbal već na samom startu šampionata – rekao je Tanasić
Klub su do ovog trenutka napustili golman Lekić, zatim Ćušić, Pavlov, Čigoja, a još ranije tokom sezoni klub se zahvalio Jovanovu i Jankoviću. Kako će dalje izgledati prelazni rok u zrenjaninskom timu ostaje da vidimo u narednom periodu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Dušan Tanasić novi sportski direktor zrenjaninskog Radničkog

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina