Search
Close this search box.
Tisa poražena u Šajkašu
VREME ČITANJA: 2 min

Tisa poražena u Šajkašu

U Šajkašu smo gledali utakmicu sa dva različita poluvremena. U prvom delu gosti bolji i angažovaniji domaćin je bio bled i delovao nezainteresovano. Dok je drugom delu slika bila obrnuta. Krajnji rezultat bio je 2:1 za Borac. Evo i kako je Tisa poražena u Šajkašu:
Kudrić je dva puta pretio. Jednom je bio neprecizan, dok je drugi put sjajno intervenisao golman Borca Petrović. Ipak  je treća ponekad sreća pokazalo se u 36.minutu. Kudrić je nakon gužve u kaznenom prostoru domaćih šutirao sa 16 metara i pogodio bliži ugao za 0:1.
Početak nastavka je opet pripao ekipi iz Adorjana. Da povisi vodjstvo svog tima mogao je Slavuljica ali je Petrović još jednom sjajno intervenisao. Ulazak u igru Luke Grgića  u drugom delu je razmrdao domaće. Počeli su da igraju, stvaraju prilike i postižu golove. Borac do egala stiže u 73.minutu. Kapten Dejan Djurić je uputio centaršut sa desne strane, na pravom mestu se našao Mirković i glavom poslao loptu u mrežu.
Tri minuta kasnije potpuni preokret. Renić sa leve strane odlično centrirao. U šesnaestercu Tise usamljen je bio Jovanić. Bio je brži od golmana gostiju Antića i trzajem glave smestio loptu u mrežu 2:1. Mogli su do kraja domaći da postignu još jedan gol, ali nisu bili precizni. Na kraju je ostalo 2:1.
Borac: Petrović, jordjievski(Grgić), Topić, Stojanović, Dejan Djurić, Gojković, Ševo, Renić(Cekić), Mirković, Božić, Jovanić(Mirko Djurić).
Tisa: Antić, Svitić, Slavuljica(Vasić), Feješ, Tomišić, Jovetić, Nikoin, Provči(Krmar), Kilibarda(Milikić), Zolnajić, Kudrić(Arežina).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tisa poražena u Šajkašu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina