Search
Close this search box.
Miloš Nikolić
VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Nikolić obeležio 27. kolo u “Vojvodini”

Miloš Nikolić rođen je 22. februara 1989 u Jagodini. On je Partizanovo dete i uglavnom je prošao sve omladinske selekcije crno – belih. Generacija je sa Jovetićem, Brezančićem, Gulanom, Osmanagićem…
U Srbiji je nastupao za Jagodinu, Smederevo i Metalac. Veći deo svoje karijere je proveo u Slovačkoj. Igrao je za FC Vion Zlate Moravce i za Spartak iz Trnave a nastupao je i za češki Pribram. Što se tiče inostrane karijere još je bio u Zvijezdi 09 (Bosna i Hercegovina) i jermenskom Urartu.
Miloš Nikolić je obeležio 27. kolo, a verni pratioci našeg Portala su upravo njega izabrali za igrača kola.
“Hvala na lepoj nagradi pre svega, hvala svima koju su glasali za mene. S obzirom da igram na poziciji štopera, a nekako su uvek ovakve nagrade “rezervisane” za ofanzivne igrače onda je i sam osecaj još bolji. Jako je lepo dobiti priznanje za ulozenu energiju, rad i trud.
Svakako lep podsticaj za dalje iako, moram da priznam, najlepša nagradu koju smo mogli da dobijemo jeste pobeda od 7:0 kojom smo overili titulu”- rekao je Nikolić.
Miloš Nikolić
Nikolića smo pitali i da prokomentariše čitavu sezonu.
“Prošle godine krajem jula sam stigao u OFK Vršac. Već tada smo ispred sebe imali jasne ciljeve. Sada nekoliko meseci kasnije, jedan cilj je ispunjen. Uzeta je titula. Sada nam ostaje još kup, jer želimo duplu krunu.
Moram da priznam da nije bilo lako i da smo, u kljucnim momentima, pokazali snagu kolektiva. Sigurno da nam je to i donelo pehar. Od prvog dana u klubu vlada pozitivna atmosfera i energija, ogromno medjusobno poštovanje i podržavanje. To bih istakao kao nešto što je sigurno naša najveća snaga. Ovim putem bih još želeo da se zahvalim svima koji su nas podržali i verovali u nas. Takodje, da gradjanima Vršca i svim simpatizerima OFK Vršac čestitam Istorijski uspeh, ulazak u PLS.” – prokomentarisao je Nikolić.

Miloš Nikolić

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Nikolić obeležio 27. kolo u “Vojvodini”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina