Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 24. kola Srpske lige “Istok”

Lider na tabeli je savladao Jedinstvo iz Paraćina sa 1:0 na domaćem terenu. Jedini gol na meču postigao je napadač Stefan Golubović, koji je još jednom dokazao da je u fantastičnoj formi. Još dva fudbalera “Gumara” svojim partijama su sasvim zasluženo izabrana u tim kola. To su Ilija Matejević i Nemanja Milisavljević. A evo i ostalih igrača tima 24. kola SL “Istok”.
Tri predstavnika u timu kola takodje ima i Pčinja iz Trgovišta. Reč je o Nikoli Z. Arsiću koji nastavlja da teroriše golmane svojim golovima u Srpskoligaškom karavanu na “Istoku”. Kao i Aleksandar Cvetković i mladi golman Aleksandar Mihajlović. Njih trojica su najzaslužniji za ubedljivu pobedu svog tima nad Timočaninom u Trgovištu od 3:0.
Dvojica igrača Dubočice iz Leskovca brane boje svog grada i kluba u ovom odabranom društvu. To su standardno najbolji kapiten Dušan Savić i štoper Strahinja Jovančić. Njih dvojica su postigla oba gola u pobedi svog tima nad Jagodinom sa 2:1.
Medju najboljih jedanaest svoje mesto našao je i Božidar Mančić, levi bek Radničkog iz Pirota, čiji tim je deklasirao Slogu iz Leskovca sa 8:1.
U goleadi u Svilajncu gde je domaći Radnički razbio ekipu Brzog Broda sa 7:0 medju najboljima je bio Danijel Zlatković koji je uspeo da se upiše i u listu strelaca.
I na kraju boje ekipe Rembasa brani štoper Davor Milutinović koje je sa svojim timom došao do veoma bitnog boda na teškom gostovanju ekipi Budućnosti iz Popovca. Meč je odigran na terenu koji je bio veoma natopljen vodom i težak za igru a medju najboljima kod gostiju bio je Milutinović. Ovim bodom sve nade Popovčana da mogu da naslova šampiona skoro da su raspršene.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok