Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Radnički potopio Brod u 24. kolu Srpske lige Istok

U 24. kolu. Srpske lige “Istok” Radnički potopio Brod. Svilajnčani su sa čak 7:0 na stadionu “Bojača” pobedili ekipu Brzog Broda. Milosti nisu imali ni fudbaleri drugog Radničkog ali iz Pirota koju su vaterpolo rezultatom ispratili kući Slogu iz Leskovca, konačan rezultat 8:1 za “bele”.
Čak 6 fudbalera ekipe iz Svilajnca se je upisalo u listu strelaca na utakmici koja je za nama. Golove su redom postizali Aleksandar Pavlović u 15. minutu, Milo Mićunović u 27. minuutu, Marko Djordjević u 33. minutu, Danijel Zlatković u 61. minutu, Ilija Stojanović u 64. minutu, desetka Nikola Jovanović u 70. minutu i još jednom Milo Mićunović u 90. minutu za sedmicu na semaforu stadiona “Bojača”.
Nakon utakmice, šef struke ekipe Radničkog Goran Urošević je izjavio: “Nisam očekivao da će se utakmica završiti ovim rezultatom. Mi smo se dosta spremali za ovu utakmicu, očekivali smo dosta teži i zahtevniji meč. Mislim da smo golove postizali u pravom trenutku, dobro smo otvorili utakmicu i kontrolisali ceo tok. Ono što je možda bolje i od samog rezultata je to da smo pružili šansu nekolicini mladih igrača u našem timu koji su veoma perspektivni i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu do kraja šampionata” rekao je Urošević.
Rezultati svih utakmica 24. kola Srpske lige “Istok”
GFK Dubočica – GFK Jagodina 2:1
Budućnost (P) – Rembas Resavica 1:1
Pčinja Trgovište – Timočanin Knjaževac 3:0
Trajal – Jedinstvo Paraćin 1:0
Radnički (S) – OFK Brzi Brod 7:0
Hajduk Veljko – Vlasina 3:0
Radnički (P) – Sloga Leskovac 8:1

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok