Search
Close this search box.
OFK Kikinda
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 19. kola Srpske lige “Vojvodina” – Jedinstvo ostalo bez trenera

Proteklog vikenda odigrano je 19. kolo Srpske lige grupa Vojvodina. Kolo je obeležio kulski Hajduk koji je sa 5 golova ispratio ekipu OFK Stari Grad u Bačku Palanku.
Dve utakmice kola su odložene zbog zdravstvenih problema igrača, a to su utakmice Prvi maj – Tisa i Tekstilac – OFK Vršac. Ekipa Radničkog iz Sombora se mučila sa imenjakom iz Zrenjanina i na kraju je slavila sa 2:1. Ekipa iz Zrenjanina podiže formu i po rečima trenera Predraga Kandića biće ozbiljna prepreka svakoj ekipi. U ovom kolu videli smo i tri remija: Omladinac – Dinamo (Pančevo), OFK Kikinda – Borac (Šajkaš) i Feniks 1995 – Bečej. Čini se da je najveće iznenađenje na utakmici u Staroj Pazovi, ali i Bečejci posle početne krize pokazuju da će biti konkurentni svakoj ekipi.
Najsigurniji tim kola pored Hajduka bio je i Borac iz Sakula, koji je sa laganih 3:0 savladao ekipu Jedinstva iz Stare Pazove. Sakuljani su promeni gotovo čitav ti pred početak sezone i tek sada pokazuju svoju snagu. Nakon ove utakmice trener Jedinstva Predrag Pejović je podneo ostavku, a ko će biti njegov naslednik ostaje da vidimo u nekoliko narednih dana.
U ovom kolu postignuto je svega 13 golova, tako da ovaj podatak može po nekom nepisanom pravilu da bude pokazatelj velikom broju golova u narednom kolu.  Čini se da je i fer plej bio na zadovoljavajućem nivou. Na utakmici u Sakulama nije pokazan ni jedan karton što je retkost, Na utakmici Feniks – Bečej smo videli 6 žutih kartona, Na utakmici između dva Radnička pokazano je 9 žutih i jedan crveni karton, a dobio ga je posle dve opomene domaći igrač Nikola Stevanović. Kartona je bilo i Novim Banovcima, 5 žutih i crveni za igrača gostiju Marijana Milinkovića koji je takođe imao dve opomene. Relativno mirno bilo je na utakmici Hajduk – Stari grad gde je pokazano 5 žutih kartona. U Kikindi pored toga što nije bilo golova gotovo da nije bilo ni opomena, pokazan je samo jedan žuti karton.
Rezultati 19. kola

Tabela posle 19. kola
Lista Strelaca posle 19. kola

Najava 20. kola

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 19. kola Srpske lige “Vojvodina” – Jedinstvo ostalo bez trenera

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina