Search
Close this search box.
sajt
VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Savanović – najbolji igrač jesenjeg dela prvenstva u srpskoligaškoj Vojvodini

Miloš Savanović u svojoj karijeri igrao je za Slogu iz Temerina, Radnički iz Zrenjanina, sakulski Borac, Železničar iz Pančeva i Bečej, a  u jesenjem delu prvenstva u izboru pratioca društvenih mreža Merkur X tip – a kao igrač Bečeja izabran je za najboljeg igrača Srpske lige grupa Vojvodina. Savanović je sa ekipom Bečeja došao do treće pozicije u ligi i njegov klub je bio jedno od prijatnih iznenađenja. 
 -Kada sam dolazio u Bečej plan je bio da se bude u prvih 4-5 ekipa. Tim Bečeja sačinjen je od mladih i perspektivnih fudbalera plus nekoliko starijih i iskusnijih. U prvih 5 kola bili smo sjajni i imali smo maksimalan skor, pa su samim tim porasli apetiti i ljudi u upravi i nas igrača.  Ipak polusezonu smo završili na trćoj poziciji, stim što mislim da smo uz malo sreće mogli i do titule jesenjeg prvaka. 
Što se tiče titule za najboljeg igrača, ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, to je samo još jedan motiv više da nastavim da treniram još bolje. Isto tako mislim da je to priznanje zasluga cele ekipe, koja je na kraju izbacila mene kao pojedinca – kaže Miloš Savanović.
Dobre igre Miloša Savanovića preporučile su za odličnu ponudu za nastavak karijere, tako da će on od ovog proleća bratini boje FK Mladost GAT iz Novog Sada koji nastupa u Prvoj ligi Srbije.
 -Prešao sam u Mladost, klub sa visokim ambicijama i pravi klub za napredak igrača. Prezadovoljan sam kako klub napreduje i raste iz sezone u sezonu. Cilj nam je da udjemo u Super ligu, a lično se nadam da ćemo u tome i uspeti – dodao je Savanović
I pored toga što je otišao iz Bečeja, nastaviće da prati taj klub i daće uvek svoju podršku za ostvarivanje dobrih rezultata.
 -Ja zaista želim puno sreće Bečeju u prolećnom delu prvenstva Srpske lige. U najmanju ruku se nadam da će ostati na poziciji na kojoj su sad i da neće nikom olako prepustiti bodove. Potajano se nadam da mogu napraviti i jedan korak u odnosu na prvi deo lige i da mogu do jedne od prve dve pozicije – završio je Miloš Savanović.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Savanović – najbolji igrač jesenjeg dela prvenstva u srpskoligaškoj Vojvodini

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina