Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Čukaričkom tri, Radniku i Kolubari po bod

Čukaričkom tri, Radniku i Kolubari po bod. Fudbaleri Čukaričkog savladali su Spartak iz Subotice (2:0) i tako došli do nova tri boda. U Surdulici, Radnik i Kolubara odigrali su bez golova (0:0).
Vrlo zanimljiva utakmica odigrana je na Banovom brdu. I Čukarički i Spartak su pokazale dobru formu u dosadašnjem delu sezone. Luka Adžić se oporavio od povrede i odmah se našao u startnih jedanaest.
“Brđani” su imali više loptu u nogama i bili opasniji po gol protivnika. Subotičani su povremeno pokazivali da nisu došli ovde kako bi se samo branili. Prvo poluvreme je završeno bez golova, ali je sudija Minaković pokazao čak četiri žuta kartona.
Čukarički je poveo u 51. minutu pogotkom Muhameda Badamosija. Gambijski napadač je još jednom demonstrirao svoju snagu i brzinu i doneo prednost svojoj ekipi.
Na drugi pogodak se čekalo sve do 83. minuta. Nemanja Tošić je iz slobodnog udarca poslao loptu u mrežu i osigurao svojoj ekipi nova tri boda.
U drugoj utakmici nedeljnog programa, Kolubara je gostovala u Surdulici. Tim iz Lazarevca je od 38. minuta igrao sa igračem manje. Drugi žuti karton na utakmici dobio je Nemanja Nikolić, čime je znatno otežao posao svojoj ekipi.
Odoleli su Lazarevčani napadima i pritiscima domaćih i na kraju stigli do boda. Kolubara posle četiri odigrane utakmice zauzima 11. mesto sa pet bodova. Radnik se sa samo dva osvojena boda nalazi na 15. mestu.
U sledećem kolu, Kolubara dočekuje Vojvodinu, a Radnik gostuje u Lučanima ekipi Mladosti.
Foto: MN press

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Čukaričkom tri, Radniku i Kolubari po bod

Možda vas zanima

TABELA super lige