Search
Close this search box.
1675371855216
VREME ČITANJA: 2 min

OFK Osečina počela pripreme

Fudbaleri OFK Osečine su u subotu 28. januara počeli sa pripremama za prolećni deo sezone.
Ekipa iz Osečine je član Kolubarsko-mačvanske zone i nakon prvog dela prvenstva je na četvrtom mestu sa 20 osvojenih bodova. Nenad Nedeljković prvi strelac kluba i čitave lige o početku priprema je rekao:
„Prvih nekoliko dana trenirali smo u našoj Hali sportova. Kao i obično na početku priprema radi se na vežbama snage i na trčanju.“
Što se tiče očekivanja od nastavka prvenstva naš sagovornik govori:
„Očekujem da nastavimo sa dobrim igrama kao jesenas. Nadam se da ćemo biti plasirani u gornjem delu tabele gde se i trenutno nalazimo“.
U ekipi nije bilo mnogo promena u igračkom kadru:
„Naša ekipa je sastavljena uglavno od mlađih igrača. Veliki broj njih je ponikao u našoj školi fudbala. Par mlađih igrača se nalazi na probama u klubovima Prve i Srpske lige. Stigao nam je jedan mladi igrač na probu. Trenutno nam možda fali fudbaler na poziciji krila“.
Nenad je najstariji i najiskusniji igrač u timu. Prvi je strelac ne samo kluba , nego i lige:
„Kao najiskusniji igrač u ekipi uvek preuzimam odgovornost. Postigao sam osam golova, ali nisam zadovoljan učinkom. Na nekoliko utakmica sam pogađao stative i prečke. Imao sam i pet asistencija. Nadam se još boljem učinku u prolećnom delu sezone“.
Ekpa OFK Osečine ima odličnu podršku navijača:
„Među najgledanijim ekipama smo u ligi. Naši navijači nam pružaju podršku u velikom broju kada smo domaćini. Ni na gostovanjima nismo bez podrške. Želeo bih da se zahvalim našim vernim navijačima za sve u prvom delu sezone. Neka nastave da nas tako prate i bodre i na proleće“.
Trenerski tandem Zoran Pajić kao šef struke i Goran Nikolić kao pomoćnik odlično predvode tim i sjajno se dopunjuju. Prvi pripremni meč popularna Osaka će odigrati protiv Sloge iz Erdevika u Krupnju.
Nenad Nedeljković je rođen 10.10.1986. godine u Šapcu. Igao je za Grafičar, Tenhults iz Švedske, Vujić Vodu iz Valjeva, Blus Fut iz Francuske, Borac iz Čačka, Mladost iz Lučana, Mladi radnik, RFK Novi Sad, Proleter iz Novog Sada, Železničar iz Lajkovca, Drinu iz Zvornika, Dinamo iz Vranja, Provo i GSP Polet Dorćol.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone