Search
Close this search box.
430362_nikolazagradjanin_f
VREME ČITANJA: 2 min

SVI SU BILI IZNENAĐENI: Zanimljivo je bilo na promociji novog šefa stručnog štaba! Dobrodošlicu mu je poželeo i predsednik opštine! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Ovo je jasan dokaza da će i opština stati uz svoje fudbalsko mezimče.

Fudbaleri Rađevca iz Krupnja nedavno okončanu sezonu u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske završili su na prvom mestu plej-aut faze takmičenja sa skorom od 11 pobeda, sedam remija i devet poraza i ukupno 40 osvojenih bodova, jednim korakom više u odnosu na najbliže pratioce OFK Divci i Ribnice iz Mionice.

Letnja pauza donosi i prekompozicije u stručnom kadru narandžasto-crnih, a u novu sezonu Rađevac ulazi sa novim trenerom. Funkciju je preuzeo Nikola Zagrađanin, stručnjak koji iza sebe ima uspešnu trenersku karijeru.

U ekskluzivnoj izjavi za portal Republika.rs, novi trener Rađevca je izjavio:

– Vraćam se u, slobodno mogu reći moj klub. Ovo mi je treći put kako dolazim u Rađevac. Nekada davno kao igrač, a sada drugi put kao trener. Nadam se da ću i ovog puta biti uspešan. Ambicije kluba su da Rađevac bude među prvih pet ekipa. Da bi smo u tome uspeli pojačaćemo se sa petoricom proverenih igrača i ovaj kadar da zadržimo dobro da se spremimo i doći ćemo do cilja.

Promocija novog trenera obavljena je u velikoj sali opštinje Krupanj, a tokom samog predstavljanja novog šefa stručnog štaba dogodilo se nešto čemu se malo ko nadao.

Tokom promocije novog šefa stručnog štaba Fk “Rađevac”, zabeležen je i zanimljiv trenutak kada je u veliku salu opštine Krupanj ušao i predsednik opštine Krupanj Mladen Stefanović koji je Zagrađaninu čestitao na imenovanju i poželeo mu sreću u predstojećem radu uz prigodan poklon, knjigu “Devet decenija Krupanjskog fudbalskog kluba Rađevac” autora Dragana Bojića.

Istovremeno, rukovodstvo narandžasto-crni promovisalo je akciju pod nazivom “Voli se više od jednog veka”. Ova akcija je usmerena ka promociji članskih/sezonskih ulaznica za predstojeće fudbalske okršaje na stadionu “Mirko Vasiljević” u Krupnju tokom takmičarske sezone 2024/25.

Kupovinom ove članske/sezonske ulaznice pomažete funkcionisanju Fudbalskog kluba Rađevac, koji će od avgusta nastupati u izuzetno kvalitetnoj ligi Zona Drina. Cena članske/sezonske ulaznice iznosi 2.000 dinara. Od ponedeljka 24. juna ove članske ulaznice su dostupne za kupovinu.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone

VREME ČITANJA: 2 min

SVI SU BILI IZNENAĐENI: Zanimljivo je bilo na promociji novog šefa stručnog štaba! Dobrodošlicu mu je poželeo i predsednik opštine! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone