Search
Close this search box.
ofk-slavija-radnicki-nova-pazova
VREME ČITANJA: 2 min

SLAVIJA (NS) – RADNIČKI (NP) 2:1

VOJVOĐANSKA LIGA “JUG”
Slavija (NS) – Radnički (NP) 2:1 (0:0)

Novi Sad – Stadion Borca na Klisi. Gledalaca: 250. Sudija: Bojan Graovac (Ruma) 7,5. Strelci: Gajić u 63. i Milovac u 86. za Slaviju, Milaković u 61. minutu za Radnički. Žuti kartoni: Živković, Ergarac, Kostić (Radnički).

SLAVIJA (NS): Zaviš 7, Lazarević 7 (od 69. Ćeha -), Gajić 7,5, Žakula 6,5, Stajić 6,5, Dražić 6,5, Đorđievski 7,5 (od 77. Ferati -), Maleš 7 (od 46. Kitić 7), Eror 7, Cekić 6,5 (od 60. Trišić 6,5), Milovac 7,5.

RADNIČKI (NP): Trifunović 7,5, Roganović 7, Romac 6,5, Živković 6,5, Vujasinović 6,5, Milaković 7,5, Šormaz 6, Smiljanić 6,5 (od 74. Šavija -), Cvetković 6,5, Kostić 6,5, Ergarac 6 (od 58. Dujić 6,5).

Igrač utakmice: Milovac

Pojurili su trijumf fudbaleri Slavije meču sa novopazovačkim Radničkim i pomak ka sredini tabele vojvođanskog “Juga”, što su u finišu i ostvarili.

Posebno motivisan bio je Luka Đorđievski, koji je upravo iz Radničkog stigao u redove Slavije. Pokušao je atraktivno da savlada dojučerašnje saigrače, ali golman gostiju nije se dao iznenaditi, poslavši loptu vrhovima prstiju u korner. Vasilije Maleš prošao je kao brzi voz po levoj strani, nanizao trojicu i gađao bliži ugao i ponovo se istakao Trifunović. Zatim, Roganović je pokušao iz slobodnjaka, međutim Zaviš je udarac preusmerio van granica igrališta. Nekoliko trenutaka kasnije Cvetković je centrirao, a Živković glavom prebacio mrežu. Igrao se 61. minut kada su gosti došli do vođstva, strelu je, sa preko 25 metara, odapeo Predrag Milaković, smestivši je u donji desni ugao. Dva minuta kasnije izigrana je odbrana iskusnog stručnjaka, Nenada Cerovića, iz brzo izvedenog prekida na drugu stativu, nabacio je Đorđievski, na pravom mestu bio je Gajić i trzajem glavom vratio utakmicu na početak. Imaće čim da žale Novopazovčani, kombinovali su Smiljanić i Romac, koji je tukao pokraj stative. U 75. minutu zatresao se okvir gola, na mestu gde se spajaju stativa i prečka, Roganović je ubacio iz kornera, a Stevan Vujasinović najviši u skoku, nije imao dovoljno sreće. Da tri boda ostanu u Novom Sadu pobrinuo se, ko drugi nego, Marko Milovac, smestivši, petom, otpadak u praznu mrežu rivala.

Izvor: http://www.nsfudbal.com

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”