Search
Close this search box.
IMG_1733
VREME ČITANJA: 2 min

DRAGOLJIĆ ZA POVRATAK U SRPSKU LIGU

STAROPAZOVČANI SA ISKUSNIM ŠEFOM STRUČNOG ŠTABA, U SUBOTU KREĆU SA FENIKS ARENE

Ko čeka – dočeka! U Jedinstvu (Stara ii Pazova) duže su čekali na realizaciju davnih obećanja da će bar polovinu aktivnosti preneti, sa prilično zanemarenog stadiona, na lepšu i komforniju Feniks Arenu, koja je posle gašenja do tada uspešnog srpskoligaša redovno održavana. Dočekaće, u subotu, igrače Jedinstva, sada člana vojvođanskog „Juga“. U prvo vreme, možda samo do kraja godine, na ovom zdanju utočiše će naći seniori, dok će Škola fudbala aktivnosti i dalje obavljati na starom mestu, sve dok se
ne završi papirologija oko preseljenja na prijatnije stanište. Novo rukovodstvo sa predsednikom Danilom Delibašićem imalo je pune ruke posla i na obezbeđenju kadra, pa su dobri izgledi da će u izazove krenuti sa novim snagama, ali i sa godinu iskusnijim Dušanom Igračem i Branislavom Bukureckim (2004), dok je njihov vršnjak Aleksa Uremović uzeo ispisnicu.

U klubu nikada nisu brinuli kad su u pitanju igrači iz kategorije bonusa. Ima ih dvostruko više nego što to propisi u novom takmičenju nalažu.

Novi entuziasti u rukovodstvu menjaju stare navike kod dovođenja igrača, sada traže čvrste garancije da dogovoreno mora da se ispuni. Ko će se, pojaviti ba prozivci konačnu reč imaće Goran Dragoljić, novi šef struke. U realizaciji plana i programa pomagaće Dejan Topalović, profesor fizičke kulture, koji će voditi računa o fizičkoj spremi igrača, a ranije su sarađivali u Radničkom (SM).

Dragoljić (50) ima dugu i bogatu karijeru. Dugo je stajao kao kapiten na golu Omladinca (NB), a teža povreda prekinula je igračku karijeru i posvetio se trenerskom poslu. Deset godina radio je sa mlađim kategorijama matičnog kluba, bio je pomoćnik, pa prvi trener Omladinca. Bio je jedan od selektora amaterske reprezentacije Vojvodine, a dobar rad preporučio ga je u Dunav (SB). Nastavio je u Bežaniji kao pomoćnik Aleksandra Stankovića, a posle se otisnuo u dobanovačku Budućnost, pa u Radnički (Sremska Mitrovica), IMT i superligašku Inđiju. Prihvatio se teškog zadatka da plavo-bele vrati na stari kolosek.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”