Search
Close this search box.
590542_novi-pazar-crvena-zvezda-49_f
VREME ČITANJA: 2 min

SARADNJA JE OZVANIČENA: Klub njegovim angažmanom potvrđuje da ne odustaje od borbe za titulu!

Već se priključio saigračima na pripremama.

Proveo je tim iz Priboja veći deo prvog dela sezone na liderskoj poziciji, ali je pred sam odlazak na zimsku pauzu sa dva vezana poraza “sišao” na drugo mesto na tabeli. Jesenji prvaci, Borac iz Čačka ima prednost od četiri boda u odnosu na FAP, i to su dva tima koja će tokom prolećnog dela voditi glavne bitke za šampionski pehar.

Čelni ljudi kluba odlučili su da uz određene izmene nastave borbu za najviši plasman u drugom delu sezone, prvo je došla promena na mestu šefa stručnog štaba, Slaviša Kovačević počeo je takmičarsku godinu na Zlatiboru, ali će je nastaviti u Priboju.

U igračkom kadru stigli su Nemanja Milunović, Luka Milovanović i Petar Graonja, dok je pre par dana promovisan i četvrti novajlija u aktuelnom prelaznom roku. Iskusni defanzivac Darko Stanojević (36) stigao je u Priboj, i već u prijateljskom meču sa Slobodom proteklog vikenda pokazao je da će biti ogromno pojačanje za proleće. 

Stanojević je ponikao u Loznici, kasnije je branio boje Mačve (Šabac), Čukaričkog, Metalca iz Gornjeg Milanovca i Srema. Karijeru je zatim nastavio van granica naše zemlje, u Uzbekistanu gde je branio boje tri tima (Mašala, Šurtana i Olimalika), vratio se u Srbiju na godinu dana i u tom periodu je nastupao za Radnik iz Bijeljine i Novi Pazar, nakon čega je opet igrao u Uzbekistanu za Navbahor, Surkhon i Nefči.

Prošle godine u ovo vreme zadužio je opremu Mladosti iz Lučana, ali se tamo zadržao samo šest meseci, pred start ove sezone stigao je u Loznicu, ali se nakon odigrane polusezone odlučio za novu promenu sredine. 

U našoj zemlji je najviše minuta sakupio u Prvoj ligi Srbije, ali je bio i akter 21 utakmice u okviru Superlige Srbije. Njegov dolazak u Priboj će biti veliko pojačanje za “kamiondžije”, zaostatak za liderom je samo pet bodova, što je svakako dostižno do kraja sezone.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad