Search
Close this search box.
578769_snapinstaapp-381741368-854000909557258-3098670626128204499-n-1080_f
VREME ČITANJA: 2 min

RASTANAK NAKON ŠEST MESECI: Mladi čuvar mreže slobodan je u izboru nove sredine!

Golman njegovih predispozicija sigurno neće biti dugo bez angažmana!

Igrao se srpskoligaški fudbal u Bogatiću protekle četiri sezone, ali je klub prošle takmičarske godine ostao “kratak” za jedan bod vredan opstanka u ligi, i u aktuelnom prvenstvu takmiči se u zonskom rangu.

Sastav Mačve 1929 zimsku pauzu provodi na deobi treće pozicije Kolubarsko-mačvanske zone, ekipa je zabeležila šest trijumfa, uz četiri remija i poraza, što je bilo dovoljno za bodovni saldo na koti 22. Jesenji prvak je na četiri boda zaostatka, liga je nikad izjednačenija, što znači da nas očekuje jako zanimljivo proleće.

Leta 2023. godine u opremu Mačve 1929 iz Bogatića stigao je mladi golman Aleksa Stojčević (19). Perspektivni čuvar mreže je protekle jeseni nastupao za seniorski tim, ali je uporedo bio i “jedinica” Omladincima, sve zbirno sakupio je 15 nastupa.

Stojčević je na golu prvog tima bio 13 puta, stigao je do finala Kupa OFS Bogatić, gde se okitio i medaljom. Što se tiče ligaških nastupa, jeste Mačva ove jeseni primila gotovo najviše golova u ligi (druga najslabija odbrana prvenstva), ali su fudbaleri tima iz Bogatića igrali uvek na gol više, i kao rezultat takve igre dešavalo se da se primaju “jeftini” golovi.

Mladi i perspektivni golman je sada slobodan u izboru sredine, pored tima iz Bogatića, Stojčević je bio u karijeri i “jedinica” Borca iz Lešnice, Mačve iz Šapca, Sloge (Bogosavac), SFU Feniksa i Majura, gde je bio tokom mlađih dana. Još jedna prednost Alekse je to što ima status “bonus” fudbalera na terenu, što pojedinim klubovima znači u velikoj meri.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone

VREME ČITANJA: 2 min

RASTANAK NAKON ŠEST MESECI: Mladi čuvar mreže slobodan je u izboru nove sredine!

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone