Search
Close this search box.
1686779913044
VREME ČITANJA: 2 min

ODLIČAN MEČ U ALEKSINCU: Gosti su sa sedam različitih strelaca stigli do trijumfa!

Podmlađeni sastav domaćina će bodove morati da traži u duelima sa drugim ekipama.

U okviru petog kola Zone Centar ekipa OFK Napretka 1929 iz Aleksinca ugostila je sastav Morave iz Žitkovca, domaćin susreta od starta sezone i dalje ne zna za bodove, dok su gosti trenutno na pet osvojenih.

Dosta podmlađena i neiskusna ekipa Napretka od prvog minuta bila je u podređenom položaju u odnosu na goste, koji su na ovaj susret došli sa namerom da upišu nova tri boda.

Imali su gosti priliku jako rano da dođu do prednosti, dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara, odgovornost je preuzeo Slavko Đorđević, ali je njegov udarac otišao iznad prečke, ostaje 0:0.

Nisu klonuli duhom igrači Morave, nastavili su sa ofanzivnom, napadačkom igrom i u 20. minutu su stigli do prednosti. Lazar Popović je doveo goste u vođstvo, a samo pet minuta kasnije isto je duplirano od strane Nenada Marjanovića.

Pred sam kraj prvog dela meča, Dejan Arsić je zbog reči upućenih glavnom sudiji dobio direktan crveni karton, domaći u nastavku igraju sa 10 igrača u polju.

U drugom poluvremenu brojčano nadmoćniji gosti su u potpunosti preuzeli loptu, nizale su se prilike pred mladim golmanom Tacovićem, a iz nekih su i postignuti golovi.

U drugom poluvremenu domaći su pet puta polazili sa centra zbog primljenog pogotka, redom su mrežu tresli Jevremović, Cvetković, dok su u listu strelaca upisani i rezervisti, Dimitrijević, Novković i Janković.

Posebno treba istaći pogodak Mihajla Cvetkovića koji je u stilu Dragana Stojkovića Piksija, direktno iz kornera smestio loptu u protivničku mrežu.

U sledećem kolu Napredak gostuje ekipi Jedinstva iz Gornjeg Matejevca, dok sastav Morave dočekuje Mladost iz Batušinca.

Možda vas zanima

TABELA zone istok

VREME ČITANJA: 2 min

ODLIČAN MEČ U ALEKSINCU: Gosti su sa sedam različitih strelaca stigli do trijumfa!

Možda vas zanima

TABELA zone istok