Search
Close this search box.
561488_snimak-ekrana-2023-12-04-074315_f
VREME ČITANJA: 1 min

UZLAZNA STANICA KA NOVOM IZAZOVU: Ergelaš je i zvanično promenio klub!

Jedan od “heroja” prošlogodišnjeg šampiona promenio sredinu.

Dva puta je u protekloj deceniji TSK iz Temerina bio u baražu za plasman u Vojvođansku ligu Jug, ali je oba puta ispustio priliku da se plasira u viši rang, što nije bio slučaj prošle takmičarske godine.

TSK je šampionskom titulom u Prvoj novosadskoj ligi stigao do dugo očekivanog plasmana u viši rang, a u istom se odlično snašao nakon jesenjeg dela polusezone. Tim iz Temerina je sa učinkom pet trijumfa, četiri remija i šest poraza stigao do 19 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 11. mesto u ligi.

Na putu ka tituli našao se i Miloš Ergarac (23), koji je opremu TSK-a zadužio leta 2022. godine, branio je boje tima iz Temerina i tokom nedavno završenog jesenjeg dela polusezone, ali je sada odlučio da je vreme za promenu sredine.

Miljenik navijača i jedan veliki borac na terenu, jedan od glavnih šrafova u protekloj polusezone napušta ekipu, i po mnogima odlazi kao heroj. Ergarac će od proleća biti takođe u istoj ligi, ali će braniti boje Radničkog iz Nove Pazove

Dvadesettrogodišnji fudbaler je u dosadašnjoj karijeri bio u Slogi iz Temerina i ekipi Mladosti iz Bačkog Jarka, sada će biti u Novoj Pazovi, gde će biti verovatno i pred najvećim izazovom u dosadašnjem igranju fudbala.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”