Search
Close this search box.
drina-ljubovija
VREME ČITANJA: 1 min

IZBORNA SKUPŠTINA JE REKLA SVOJE: Klub je dobio novo rukovodstvo – ubuduće se očekuju daleko bolji rezultati!

Promene na čelu kluba.

Fudbaleri Drine iz Ljubovije prethodne sezone kroz Mačvansku okružnu ligu izborili su se za povratak u Zonu Kolubarsko-mačvansku, ali na startu nove takmičarske godine ne beleže zapažene rezultate.

Tek prethodnog vikenda zabeležili su prvi trijumf savladavši na svom stadionu Borac iz Lešnice rezultatom 3:0 i u ovom momentu, nakon pet odigranih prvenstvenih mečeva imaju četiri osvojena boda i zajedno sa ekipom Hajduk Stanka iz Crne Bare dele dve poslednje pozicije.

U sredu 20. septembra održana je izborna Skupština nakon koje je FK Drina iz Ljubovije dobila novo rukovodstvo.

Prvi čovek kluba postao je Miroslav Jakovljević, a uz njega članovi najužeg rukovodstva postali su Milan Jakovljević, Zoran Petrović, Milan Đurić, Stefan Radanović i Jovan Mićić.

Treba napomenuti da je novo rukovodstvo jednoglasno izabrano, a sada već bivši klupski predsednik Bogosav Pavlović čestitao je novom predsedniku Miroslavu Jakovljeviću na izboru i poželeo puno sreće u narednom periodu.

Kada je reč o narednim takmičarskim obavezama, ekipa Drine u subotu 23. septembra gostuje Ceru u Petkovici i biće to jedan od derbija donjeg dela tabele Zone Kolubarsko-mačvanske.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone