Search
Close this search box.
1686843454190
VREME ČITANJA: 1 min

Smederevci predvode tim kola

Izabran je najbolji tim poslednjeg 30. kola Srpske lige ”Zapad”.
Ekipa Smedereva je na teškom gostovanju u Ljubiću savladala domaći Polet sa 3:1 i plasirala se u Prvu ligu. Četiri igrača novog prvoligaša su u najboljih jedanaest. Kapiten i vezista Nikola Stojković je postigao dva gola, a levo krilo Mile Savković je dao jedan gol i imao asistenciju. Odbranom je komandovao iskusni štoper Miroljub Kostić, dok je na golu veoma dobar bio mladi golman Lazar Kaličanin.
Mačva i Tutin imaju po dva fudbalera u najboljem timu kola. Tim iz Bogatića je na oproštaju od SLZ kod kuće savladao Mladi radnik iz Požarevca sa 3:0 gde je nabolji igrač susreta bio desno krilo Živorad Arnautović i veoma dobru partiju pružio levi bek Nikola Subotić. Tutin je na domaćem terenu bio bolji od Sloge iz Požege rezultatom 2:1. Napadač Bogdan Stijović je bio strelac jednog gola, dok je u odbrani bio neprelazan centralni bek Jasmin Trtovac.
Tri tima imaju po jednog igrača u timu kola. Budućnost je u Valjevu pobedila OFK Mihajlovac sa 2:1 uz jedan gol špica Filipa Rajevca. Sloga iz Kraljeva je pobedila Takovo sa 3:2, ali joj to nije bilo dovoljno da zadrži srpskoligaški status. Igrač utakmice je bio dvostruki strelac vezista Marko Despotović. U Podunavcima je Real igrao nerešeno 2:2 protiv Sloge iz Bajine Bašte u meču koji je odlučivao ko ostaje, a ko ispada. Bod domaćinu vredan ostanka u trećem rangu takmičenja doneo je desni bek Njeguš Drecun.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad