Search
Close this search box.
340843764_263207962718416_3703953979057388948_n
VREME ČITANJA: 2 min

Remi koji ide u korist GFK Slovenu

Podela bodova najrealniji ishod u Divošu. Hajduk – Železničar Inđija 1:1 (0:0).
Čvrsta utakmica u Divošu, pravi derbi kola. Završen je na ravne časti. Ishod koji najviše odgovara GFK Slovenu iz Rume koji se vrtio na lidersku poziciju.
Stadion: FK Hajduk, Divoš. Gledelaca: 200. Sudija: Vukašin Marković (Pančevo). Žuti kartoni: Krčmarević, Halilović, Tomić, Nađ (Hajduk). Osman, Trbović, Bosnić (Železničar). Strelci: Nađ (Hajduk). Matijević (Železničar).
HAJDUK: Trkulja, Tomić, Skopljak, Jević, Nikolić, Nađ, Mandić (Halilović), Galić, Misojčić (Krmar), Erak (Bogdan), Krčmarević (Rakić).
ŽELEZNIČAR: Milinović, Bosnić (Vučković), Matijević, Smiljanić, Bajić, Osman, Radman, Trbović, Živanović, Šahurić (Sudžum), Saračević.
U 24. kolu Vojvođanske lige Jug, trećeplasirani Hajduk dočekao je lidera na tabeli ekipu Železničara iz Inđije. Prazne municije u prvom poluvremenu, nadigravanje u nastavku. Prvi gol, praktično “ni iz čega”. Železničar je dobio aut, loptu je u šesnaestercu prihvatio Bosnić, a Nikolić je klizećim startom napravio oštar faul što je sudija Marković okarakterisao kao prekršaj za jedanaesterac.
Odgovornost je preuzeo Stefan Matijević i hladno prosledio golmana u jednu a loptu u drugu stranu za vođstvo, negodovali su igrači Hajduka na ovu odluku glavnog arbitra ali lider je u 60. minutu poveo u Divošu.
Domaćin se nije predao, u 81. minutu nakon oduzete lopte na sredini terena, na ivici faula, igrači Hajduka otimaju loptu gostima, Nikolić je prihvata i iznosi, dodaje loptu do desnog boka ka Krmaru koji šalje oštar pas koji zamalo ide u gol-aut, na ivici terena loptu prihvata Bogdan, predaje je Skopljaku koji centrira a Kristofer Nađ biva najvišlji u skoku i postiže prelep pogodak glavom.
Golman Trkulja je napravio paradu, ali bezuspešno, hitac Nađa je skinuo Železničar sa liderske pozicije. Hajduk je ostao na trećoj poziciji sa 47 osvojenih bodova, Železničar je pao na drugo mesto sa 49 osvojenih bodova. U sledećem kolu Hajduk gostuje ekipi Šajkaša 1908 u Kovilju, dok Železničar dočekuje Radnički iz Nove Pazove.
“Mislim da smo kontrolisali prvo poluvreme. Uradili smo ono što smo želeli, zaustavili smo Živanovića. Neutralisali smo im igru. Mislim i da smo bili bolji taktički. U drugom poluvremenu promenilo se sve odlukom glavnog sudije. Dešava nam se i u prošlom kolu isto protiv Indeksa. Uglavnom 1:1, nama su tri boda, tri boda, nastvaljamo dalje dokle god ima šanse jer zavisimo i od drugih rezultata. Ekipi Železničara želim sve najbolje u nastavku takmičenja.” – izjavio za naš portal, šef stručnog štaba Hajduka iz Divoša Miljan Gajić.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”