Search
Close this search box.
339617556_228649099745000_2893219354913226997_n
VREME ČITANJA: 2 min

Jedinstvo za prekid posta, Sloboda za nastavak niza

Očekuje nas nastavak izuzetno zanimljivog prvenstva na vojvođanskom Jugu. U sklopu 23. kola većina mečeva se igra u subotu sa početkom od 16 i 30 časova, izuzetak je meč između Indeksa i Hajduka koji počinje u 10 časova.
Derbi kola se igra u Rumenci. Jedinstvo će dočekati ekipu zahuktale Slobode iz Donjeg Tovarnika. Gosti izuzetno raspoloženi sa četiri pobede uzastopno ulaze u ovaj dvoboj. Domaćin nakon posta bez trijumfa u prethodna tri kola, biće izuzetno motivisano da slavi na ovom meču.
Mladost iz Bačkog Jarka ima izuzetno važan test jer im u goste dolazi ekipa Novopazovačkog Radničkog. Pretposlednji tim karavana na Jugu je uhvatilo “zalet” pred najvažnije okršaje, posle dugog posta osvojili su bod i odneli pobedu u prethodnoj rundi, dok se Mladost nalazi u crnom nizu od četiri neuspeha.
Šajkaš 1908, Slavija i Radnički iz Šida takođe imaju bitne ispite u ovom kolu. I na vrhu se zakuvalo GFK Sloven nastavlja sa nezgodnim rivalima, ovaj put Dunav, ekipa koja je znala da pomrsi račune i velikima.
Hajduk takođe na teškom gostovanju i to u jutarnjem terminu sa “Studentima”. Železničar iz Inđije bi mogao da uzme petu recku i nastavi pohod ka tituli, a Sloga iz Temerina bi mogla da im pokvari planove.
Parovi 23. kola Vojvođanske lige Jug: Sloga Erdevik – Slavija, Radnički Šid – Donji Srem 2015, Šajkaš 198 – Veternik, Železničar Inđija – Sloga Temerin, Mladost Bački Jarak – Radnički Nova Pazova (subota), Indeks – Hajduk  Divoš, Dunav – GFK Sloven, Jedinstvo Rumenka – Sloboda Donji Tovarnik (nedelja).
Foto: Zoltan Boršoš 

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”