Search
Close this search box.
Polet Ljubić Borac 1926
VREME ČITANJA: 1 min

Polet (Ljubić) – Borac 1926 (Čačak) (nedelja, 26. mart, 11:00)

Derbi 18. kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!
Čini se da se Srpska liga – grupa Zapad svela na trku Smederevaca i Čačana za prvo mesto i da će do kraja ova dva kluba voditi veliku bitku za prolaz u viši rang. Smederevci su za sada bolji za tri boda, ali ima još puno da se igra.
Borac u ovom kolu ide u Ljubić, a Polet je na solidnoj 5. poziciji i poznat je kao jedan od najboljih timova na domaćem terenu. Nema Polet šansu da se uključi u vrh, ali baš zato će rasterećeno igrati svaki naredni meč i možda pomrsiti konce nekom favoritu. U prošlom kolu je porazom u Smederevu (1:2) prekinuo niz dobrih rezultata. S druge strane, Borac je u sjajnoj seriji i u mislima mu je samo kako stići i prestići konkurenta iz Smedereva.
U prvom delu sezone Čačani su slavili pobedu nad Poletom na svom terenu od 3:1.
U nedelju, 26. marta od 11:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Poleta iz Ljubića i Borca 1926 iz Čačka.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Polet Ljubić Borac 1926

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad