Search
Close this search box.
Mačva - FAP mSport
VREME ČITANJA: 1 min

Mačva 1929 (Bogatić) – FAP (Priboj) (nedelja, 26. mart, 14:30)

Meč 18. kola Srpske lige – grupa Zapad, samo na Xtip Stream-u!
Mačva iz Bogatića za sada igra sezonu ispod očekivanja jer se nalazi na pretposlednjem mestu Srpske lige – grupa Zapad, sa svega osvojenih 12 bodova iz 17 utakmica. Ipak, nije daleko zona opstanka i do nje je dele svega tri boda pa će svaki naredni meč za ekipu iz Bogatića biti veoma važan jer može da znači ispadanje ili ostanak u trećem rangu takmičenja.
U ovom kolu u goste im dolazi FAP iz Priboja koji je na trećem mestu i ima visoke ambicije. „Kamiondžije“ kasne za liderom Smederevom osam bodova, a pet za drugoplasiranim Borcem iz Čačka pa je i dalje sve dostižno. Pribojci su favoriti u Mačvi, ali uvek je veliki problem dokazati to protiv tima koji se grčevito bori za opstanak.
U prvom delu sezone FAP je slavio kod kuće pobedu nad Mačvom od 2:1.
U nedelju, 26. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Mačve 1929 iz Bogatića i FAP-a iz Priboja.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Mačva Bogatić FAP

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad