Search
Close this search box.
1676477504538
VREME ČITANJA: 2 min

Jovan Štavljanin ponovo u Borcu

Ofanzivni vezista pre neki dan vratio se u Borac iz Čačka.
Jovan Štavljanin je rođen 24.06.2003. godine. Igra na poziciji ofanzivnog veziste. U Borac se vratio iz ekipe Fapa iz Priboja.
“Ponovo sam obukao dres Borca, vratio sam se u klub gde su krenuli moji prvi fudbalski koraci. Osećam se veoma lepo što ću nastupati u svom gradu. Igraću pred svojom publikom, među svojim prijateljima, zaigrati na terenu na kom sam maštao da ću jednog dana postati fudbaler. Do saradnje je došlo tako što sam dobio ponudu Borca i ja sam je prihvatio. Nakon kraćeg razgovora sklopio sam dogovor sa upravom FK Borac”.
U prethodnom klubu nije proveo mnogo vremena.
”U Fapu sam proveo vrlo malo vremena. Zbog ne potpisanog ugovora sa klubom koga sad ne bih imenovao, sklopio sam dogovor sa timom iz Priboja. Dogovorili smo da odigram jednu polu sezonu za nijh i počeo sam da igram od šestog kola. Uprava kluba kao i navijači bili su veoma srdačni prema meni. Bio sam prihvaćen i ako se u klubu osetila tenzija oko borbe za poziciju na tabeli. U ovom trenutku želim im sreću u daljem takmičenju”.
Očekivanja u nastavku sezone su velika.
”U nastavku sezone očekujem dobar rad stručnog štaba, rad na kolektivnoj i individualnoj igri. Kroz treninge treba da napravimo dobar rezultat na utakmicama. Potrebni su nam bodovi u borbi za prvo mesto i ulazak u viši rang. Od sebe očekujem da ću dati svoj maksimum i opravdati svoj dolazak u redove zebri”.
Jovan Štavljanin je igrao za mlađe kategorije Rada, OFK Beograda i Radničkog iz Niša. Igrao je za seniore Intenacionala i Fapa iz Priboja. Povratak u Borac je praktično povratak kući.
Foto: Instagram Jovan Štavljanin

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad