Search
Close this search box.
1676221964122
VREME ČITANJA: 2 min

Tim kojem dobro ide ne treba menjati

Fudbaleri OFK Osečine vredno se pripremaju za nastavak sezone.
Za naš portal sportski diretkor kluba Jovan Nedić je rekao:
”Naš tim je za drugi deo polusezone zadržao kostur ekipe koja je prvi deo prvenstva završila na visokom 4.mestu. Smatram da je prošla godina po mnogo čemu bila istorijska za  naš fudbalski klub. Vratili smo se u zonski stepen takmičenja, gde nam je i mesto i cilj nam je da u njemu i ostanemo duži period”.
Tokom zimskog prelaznog roka nije bilo velikih promena u igračkom kadru:
”Otišao nam je samo jedan igrač, Marko Đuričić koji je prešao u srpsko ligaša Mačvu Bogatić. Došla su četiri igrača, od kojih dva igrača iz Krupnja odakle nam je trener. Jedan iz  Budućnosti iz Valjeva koji je rodom iz Osečine i koji je bonus. Najveće pojačanje i četvrti igrač  koji  je prešao kod nas je Luka Lazarević koji je zvanično došao iz Leštana, ali je prošlu polusezonu igrao za Studentski grad u Srpskoj ligi Beograd. U karijeri je nastupao još za mlađe kategorije Kolubare iz Lazarevca odakle je prešao u prvi tim Zemuna gde je u sezoni 2020/2021 imao preko 30 nastupa u Prvoj ligi Srbije”.
Ekipa OFK Osečine je u subotu odigrala prvu pripremnu utakmicu. Na teenu sa veštačkom travom u Krupnju ekipa je poražena od Sloge iz Erdevika sa 3:1. Gol za Osečinu je dao Janko Stanišić. Inače za tim iz popularne srspke ”Osake” su igrali: Savić-Bajić-Mitrović-Deljanin-Glišić-Marković-Matić-Pavić-Stanišić-Miljković-Nedeljković. Igrali su još  Miladinović i Popović. Treba istaći da je ekipa OFK Osečine utakmicu protiv Sloge odigrala u dresovima sa reklamom Merkur Xtip.
Prvi pripremni susret je dobro došao obema ekipama. Sloga iz Erdevika je član Vojvođanske lige ”Jug” i nalazi se u vrhu tabele. OFK Osečina je član Kolubarko-mačvanske zone i nalazi se  takođe u vrhu tabele. U prvom kolu nastavka Osečina će ugostiti ekipu Strmova.
Foto: Jovan Nedić

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone