Search
Close this search box.
fk-jedinstvo-pirot-800x445
VREME ČITANJA: 2 min

Tim jesenje polusezone Zone Istok

Jesenji deo prvenstva u Zoni Istok doneo je puno uzbuđenja i neizvesnu borbu za prvo mesto.
Bivši srpskoligaši Đerdap i Bor najavljivali su borbu za povratak u SLI. Jesen je pokazala da su njihove ambicije bile potkrepljene i dobrim sastavima i uspešnim igrama.
Uz bok vodećem tandemu je pirotski “Tanasko Rajić” koji je i prošle sezone vodio borbu sa Dunavom. Na kraju se tim iz Prahova radovao povratku u srpskoligaško društvo, dok su Piroćanci zaostali tri boda.
Još jedan nekadašnji srpskoligaš zaokružuje kvartet vodećih. Balkanski je tim koji je godinama u vrhu Zone Istok, a dobro poznavaoci ističu kako nikada ne treba otpisivati tim iz Dimitrovgrada.
Upravo igrači ova četiri tima čine okosnicu tima jeseni u Zoni Istok.
Čitaoci Msporta izabrali su u anketi najbolje pojedince, koji su automatski postali i deo tima najboljih u jesenjoj polusezoni.
Na golu je čuvar mreže jesenjeg prvaka Vladan Lilić, Đerdap je na 15 utakmica primio samo 8 golova.
Glasovima naših čitalaca Novica Modoranović, vezista Đerdapa izabran je za najboljeg igrača jesenje polusezone Zone Istok.
Najbolji mladi igrač Istoka je Uroš Stošić iz Hajduk Veljka, pa je i za njega rezervisana jedna od pozicija u sredini terena.
Uz Modoranovića i Stošića u veznom redu našli su se Davor Petrov iz Balkanskog i Dami Ramadani iz Bora.
Odbrambeni bedem predvode Stefan Ćirić (Tanasko Rajić) i Aleksandar Trifunov (Bor 1919). U odbrani najboljeg tima jeseni Zone Istok na bokovima su Nikola Krumov (Balkanski) i Branislav Pešić (Tanasko Rajić).
U formaciji 4-4-2 u špicu napada dva mesta su rezervisana za Predraga Ivkovića (Jedinstvo, Pirot) i Dejana Novčića (Đerdap).

Možda vas zanima

TABELA zone istok