Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Crvena zvezda kreće u poslednji lov na kapitalno pojačanje

Crvena zvezda kreće u poslednji pohod na Edmunda Ada.
Prema vestima iz Gane, Ado je dogovorio raskid saradnje sa Šerifom i uskoro će biti slobodan da odabere novu sredinu uz određenu finansijsku nadoknadu. Nije objavljena suma koju je tražio prvak Moldavije, ali sigurno je da će biti mnogo manja od dva miliona evra koju crveno-beli nisu bili spremni da plate.
Crveno-beli su već identifikovali dva nova igrača za tu poziciju, jer trenutno imaju Srđana Mijailovića i Seku Sanogoa, čiji je ugovor istekao, ali još uvek nije formalno aktivirana klauzula za produženje za još 365 dana.
Zvezda trenutno pregovara sa Kopenhagenom oko Marka Stamenića, reprezentativca Novog Zelanda čiji ugovor ističe ovog leta, i izgleda da je posao skoro završen. Ako dođe i Ado, trener Miloš Milojević će imati šest meseci da ih uklopi u tim za narednu sezonu i evropske izazove, gde bi njihov kvalitet i fizička snaga mogli da dođu do izražaja.
Crveno-beli su danas nastavili sa pripremama za prolećni deo sezone, a od 8. januara će se preseliti na tri nedelje u Tursku gde će obaviti glavni deo priprema i odigraće pet kontrolnih mečeva.
Foto: Reuters

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Crvena zvezda kreće u poslednji lov na kapitalno pojačanje

Možda vas zanima

TABELA super lige