Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

PARTIZAN ZVAO ĐAKOVCA: Imponuje mi interesovanje Partizana, ali…

Ifet Đakovac je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Superlige Srbije.
Kod Žarka Lazetića igra sjajno u TSC-u, dokazao je da je neverovatno napredovao i da je spreman i za novi iskorak. Ipak, nigde ne žuri, ima ugovor sa timom iz Bačke Topole sve do 2025. godine, pa je Partizan u malo težoj pregovaračkoj situaciji.
“Svet pogrešno da ne shvati, imponuje interesovanje voljenog mi kluba. Ali, želeo bih odavde u inostranstvo. Smatram se spremnim za odlučujući iskorak u karijeri, igrački i egzistencijalni. Narodski rečeno: pogača i nož su u rukama uprave i, verujem, odabraće najbolje za klub i mene”, rekao je Đakovac za “Žurnal”.
Kaže i da je zadovoljan ponudom od strane Partizana, ali…
“Jesam, ali meni je i ovde prelepo. Stekao sam donekle prepoznatljivo fudbalsko ime, popularnost. I, što bi se reklo: bolje prvi u selu, nego poslednji u gradu ha, ha…”
Inače, kao omladinac je bio član Partizana, tačnije, bio je i u Teleoptiku gde su se odlučili da sedi na klupi i – pogrešili.
“Nisam želeo da ostanem u Teleoptiku i sedim na klupi. Prednost su imali brojni igrači pod ugovorom s Partizanom, ja neugasivu želju za napredovanjem i iskustvom”, rekao je Đakovac.
Foto: Facebook/Ifet Iko Djakovac

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

PARTIZAN ZVAO ĐAKOVCA: Imponuje mi interesovanje Partizana, ali…

Možda vas zanima

TABELA super lige