Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Igrači Partizana odradili prvi trening nakon pauze

Crno-beli su započeli pripreme za drugi deo sezone. Neka nova lica viđena su u Humskoj.
Još dva meseca trajaće pauza u domaćem fudbalu. Većina timova okupila je svoje ekipe, ili bar neki deo igrača, i počela s treninzima. Među njima je i Partizan, koji je u sredu odradio prvi trening uoči nastavka sezone.
Crno-beli su se okupili u svom TC “Teleoptik”. Obavljeni su lekarski pregledi, potom se radilo i na terenu. Do kraja tekuće sedmice planiran je po jedan popodnevni trening dnevno. Ekipa 12. januara putuje u Tursku. Oni će među rivalima u prijateljskim utakmicama imati i moskovski CSKA.
Na današnjem okupljanju treneru Gordanu Petriću javilo se 26 fudbalera. Rikardo Gomeš, Bibars Natho, Kvinsi Menig, Fuseni Dijabate i Patrik Andrade saigračima će se pridružiti u utorak, 27. decembra.
Pre odlaska u Antaliju, sa crno-belima će trenirati i bivši igrači Partizana Miloš Jojić, Marko Šćepović i Nikola Trujić, koji su trenutno bez kluba.
Podsetimo, Partizan je prvi deo sezone završio na drugom mestu Superlige sa 10 bodova manje od Crvene zvezde. Pored izazova na domaćoj sceni, crno-bele u februaru čeka i dvomeč plej-of faze Lige konferencije, u kom će se sastati sa moldavskim Šerifom.
Što se tiče Superlige Srbije, Petrićevi izabranici na startu drugog dela sezone gostuju u Kruševcu, 4. februara, pa nedelju dana kasnije dočekuju novosadsku Mladost.
Foto: FK Partizan 

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Igrači Partizana odradili prvi trening nakon pauze

Možda vas zanima

TABELA super lige