Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Stanković na klupi Novog Pazara

Novi Pazar ima novog šefa stručnog štaba, već trećeg u sezoni.
Damira Čakara zamenio je Aleksandar Stanković, koji je potpisao ugovor do kraja sezone.
Pazar je odlično otvorio sezonu i trenutno se nalazi na šestom mestu Superlige Srbije sa 31 osvojenim bodom na 19 odigranih utakmica uz gol razliku 27:19. Uprkos tome, ekipu su već vodila dva trenera, a sada će i treći.
Sezonu je na klupi počeo Vladimir Gaćinović, koji je jedno od omiljenijih lica u gradu, ali je iz privatnih razloga morao da napusti klub. Nasledio ga je Damir Čakar, ali se nije dugo zadržao:
“Aleksandar Stanković novi je trener FK Novi Pazar. Talentovani mladi stručnjak do sada je u karijeri vodio Bežaniju, Metalac i Radnički iz Niša. Ekipu Metalca uspeo je da uvede u Superligu i tada je ekipa iz Gornjeg Milanovca igrala dominantan fudbal. Poznat je kao izuzetno vredan i radan trener. Gaji moderan, ofanzivan fudbal i brzu tranziciju. Ugovor je potpisan do kraja sezone uz opciju produženja na još godinu dana ako se domognemo zajedničkog cilja a to je plasman u Evropu. Pripreme plavih za nastavak sezone u Superligi Srbije počinju 20.decembra”, stoji u zvaničnoj objavi kluba.
Novi Pazar u 20. kolu dočekuje TSC četvrtog februara.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Stanković na klupi Novog Pazara

Možda vas zanima

TABELA super lige