Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Robert Prosinečki se vraća u Srbiju

Kako prenose Novosti, legendarni fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji trener srpskog šampiona, Robert Prosinečki mogao bi uskoro da se vrati u Srbiju.
Robert Prosinečki bi mogao da se vrati u Srbiju, te nakon Crvene zvezde, za koju je igrao i koju je sa klupe vodio, preuzme superligaša sa “Caiz Coin” arene, Novi Pazar. 
Klub je obavio prve razgovore sa hrvatskim stručnjakom, koji će kroz nekoliko dana, kada odmeri druge ponude koje ima na stolu, doneti konačnu odluku o konačnoj destinaciji na kojoj će nastaviti karijeru.
Prosinečki je u karijeri sedeo na klupi Crvene zvezde, Kajzerispora, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Denizlispora i Olimpije iz LJubljane.
Plavo-beli trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli, a važe za jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, zanimljivo je da su Pazarci u jednom trenutku bili i na prvoj poziciji, a eventualnim dolaskom Roberta Prosinečkog pokazaće ozbiljne evropske ambicije.
Podsetimo, klub je na početku sezone vodio Vladimir Gaćinović, nakon uvodna tri poraza napravio je sjajnu seriju i došao do vrha tabele Superlige Srbije. Zbog privatnih problema se povukao, a na klupi ga je zamenio Damir Čakar, nekadašnji fudbaler Partizana.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Robert Prosinečki se vraća u Srbiju

Možda vas zanima

TABELA super lige