Search
Close this search box.
New Project (20)
VREME ČITANJA: 1 min

Znate li koja ekipa najčešće igra nerešeno na Zapadu?

Dve ekipe prednjače po broju odigranih nerešenih utakmica u prvom delu sezone Srpske lige “Zapad”.
Ponekad je remi dobar isto koliko i pobeda, ali isto tako često se desi da nije dovoljan. Fudbalske ekipe se uglavnom ne zadovoljavaju nerešenim rezultatom, osim kada je sa druge strane veliki favorit.
Pozabavili smo se ekipama koje su u prvom delu sezone odigrale najviše nerešenih utakmica. Jedna od dve ekipe o kojima ćemo pisati danas, odigrala je preko 50% utakmica nerešeno.
Predvodnik X revolucije u ovoj ligi jeste novajlija ekipa OFK Mihajlovac. Oni su u jesenjem delu sezone remizirali na čak osam od 15 utakmica. Uspeli su da sakupe ukupno 14 bodova i zauzimaju 12. mesto.
Zatim sledi kraljevačka Sloga, koja je na 15 utakmica, sedam puta odigrala nerešeno. Na četiri od tih sedam utakmica rezultat je bio 1:1. Na dve utakmice 2:2, dok je samo jedna njihova utakmica završena bez golova (0:0).
Među vodećima u ovoj rubrici je i Takovo. Ekipa iz Gornjeg Milanovca zauzima visoko 8. mesto sa 18 bodova. Odigrali su šest nerešenih utakmica, od kojih su tri završene bez golova. Takovo je poznato kao tvrda ekipa, pa ne treba da čudi što su u vrhu ove liste.
Foto: Duško Radišić

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad