Search
Close this search box.
Srpske lige "Zapad"
VREME ČITANJA: 2 min

Najskuplji fudbaleri Srpske lige “Zapad”

U ovom tekstu saznajte ko su  trojica najvrednijih igrača Srpske lige “Zapad”.
Danas smo za vas pripremili i izdvojili trojicu najvrednijih igrača Srpske lige “Zapad”, po proceni specijalizovanog fudbalskog sajta transfermarkt.
Ubedljivo najvredniji igrač Srpske lige “Zapad”, po proceni pomenutog sajta jeste Srđan Drašković štoper požeške Sloge. Njegova cena trenutno iznosi 200 hiljada evra.
Iako ima 31 godinu, tokom cele karijere igrao je veoma uspešno, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Najviše se istakao u Makedoniji gde je odigrao 82 utakmice za ekipu Sileksa.
Drugo mesto najvrednijih igrača dele dva prvotimca Borca iz Čačka. Željko Žerađanin i Zvezdan Đorđilović vrede po 150 hiljada evropskih novčanica čime zauzimaju drugo mesto na ovoj listi.
Žerađanin je svoju karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a može se pohvaliti izuzetno bogatom karijerom, u kojoj je do sada nastupao i za nekoliko prvoligaških i superligaških klubova.
Nažalost, trenutno muči muku sa povredom koja ga je zadesila u jesenjem delu sezone. Mi smo, ne tako davno, odradili intervju sa ovim igračem, a taj intervju možete pročitati ovde.
Njegov klupski drug Zvezdan Đorđilović je do sada takođe imao jednu zavidnu karijeru. Osim klubova u Srbiji, Đorđilović je nastupao i u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, ali i na Jamajci.
U klub iz Čačka, gde je i ponikao, Đorđilović se vratio ove sezone iz užičke Slobode. Pre početka prvenstva predstavljao je veliko pojačanje za Čačane, ali je u tekućoj sezoni odigrao samo 115 minuta.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad