Search
Close this search box.
New Project (26)
VREME ČITANJA: 1 min

Požežani najbrojniji u timu kola

Požežani najbrojniji u timu kola. Poslednji tim kola ove polusezone predvode čak četiri igrača požeške Sloge.
Ubedljiva pobeda nad Tutinom (4:0) i odlična igra u prethodnom kolu svrstala je četiri igrača Sloge u tim kola. U odbrani su Nemanja Milunović i Milan Kolarević, u veznom redu odlični Filip Gogić i u napadu dvostruki strelac Arsenije Vranić.
Pored Milunovića i Kolarevića u odbrani su još i Đorđe Simić iz FAP-a i Dejan Popović levi bek Reala. Na golu je čovek, koji je u prošlom kolu odbranio i sačuvao mrežu Mladog Radnika, Nikola Stoisavljević. Odbranio je nekoliko stopostotnih prilika i sprečio Mačvu da dođe do gola.

Na krilnim pozicijama su dvostruki strelac Toplica Grbović i fudbalski as Predrag Luka. Grbović je predvodio Borac, sa svoja dva pogotka, dok je Luka odigrao utakmicu sezone. Pored toga postigao je i prelep pogodak iz slobodnog udarca. Pored Filipa Gogića, u veznom redu je i Nemanja Milošević.
U samom napadu, pored pomenutog Arsenija Vranića, tu je i Mihailo Vukosavljević. Jedini strelac za Real na utakmici protiv Sloge u Bajinoj Bašti. Odigrao je izuzetno dobru utakmicu koju je začinio pogotkom za nova tri boda ekipe iz Podunavca.
Foto: Instagram/danilomilosevicphotography

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad