Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezda u 97. minutu do pobede, Javor otkinuo bod Partizanu

Fudbaleri Crvene Zvezde savladali su Radnički iz Niša (1:2), dok je Partizan remizirao sa Javorom (3:3).
Nišlija je osvojio Niš i to u 90+7. minutu. Aleksandar Pešić je sa dva gola doneo Crvenoj zvezdi veliki trijumf na Čairu protiv odličnog Radničkog u 16. kolu Superlige Srbije.
Rođeni Nišlija je doneo prednost Zvezdi u 68. minutu, a kada je Saša Marjanović iz prvog dodira sa loptom izjednačio, činilo se da će domaćin sa frenetičnom odbranom doći do boda, a ne bi bilo nezasluženo.
Sa igračem više od 60. minuta, pa još jednim u nadoknadi, Zvezda je totalnu ofanzivu krunisala drugim golom Aleksabdra Pešića koji je sa pet metara loptu prosledio u mrežu posle povratne lopte Kataija.
Šok u Humskoj
Partizan je imao vođstvo od 3:1 u 63. minutu, a zatim je sa dva kiksa, prvi Belića kada je napravio penal, a zatim i Jovića koji nije ispartio Gojkovića dozvolio Javoru da osvoji veliki bod 3:3 (2:1), u 16. kolu Superlige.
Umesto ubedljivije pobede, crno-beli su se ispromašivali protiv Ivanjičana, a zatim su dozvolili gositma da prvi put napuste teren protiv njih neporaženi još od 2013. godine kada je u Humskoj bilo 0:0.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Zvezda u 97. minutu do pobede, Javor otkinuo bod Partizanu

Možda vas zanima

TABELA super lige