Search
Close this search box.
fk jedinstvo pirot
VREME ČITANJA: 1 min

U 10. kolu Zone Istok nekoliko zanimljivih duela

Vodeći tandem na tabeli Zone Istok naći će se u ovom kolu na velikim iskušenjima.
Tanasko Rajić gostuje u Beloj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom Rajko Mitić, Domaćin ima “jak” domaći teren, i ove sezone sve same pobede osim remija sa Đerdapom. Piroćanci žele nastavak serije od 9 uzastopnih prvenstvenih pobeda.
Drugoplasirani Đerdap u derbiju 10. kola dočekuje četvrtoplasirani Balkanski. U duelu bivših srpskoligaša očekuje se dobar fudbal, ali i veliki broj ljubitelja fudbala na tribinama.
U još jednom odmeravanju snaga bivših srpskoligaša Bor dočekuje Rtanj. Borani i pored poraza u derbijima na gostovanjima u Pirotu i Kladovu veruju da je povratak u Srpsku ligu Istok ipak moguć.
Jedinstvo iz Pirota u Negotinu traži priliku za nova tri boda u duelu sa bivšim srpskoligašem. Hajduk Veljko je u krizi, pa gostovanje jakog sastava Piroćanaca ne dolazi u najboljem trenutku za domaćina.
U Slatini istoimeni domaći tim dočekuje OFK Zlot u duelu koji će doneti neizvesnost. Isto se može reći i za utakmicu u kojoj Radnički u Lubnici dočekuje Lužnicu.
U derbiju začelja preptoslednji BSK dočekuje Brodoremont. Domaćin veruje da pobeda u ovom meču biti prekretnica za sezonu koja je počela rezultatski loše za tim iz Bogovine.
Foto: FK Jedinstvo Pirot / Lika Pejčić

Možda vas zanima

TABELA zone istok