Search
Close this search box.
New Project (19)
VREME ČITANJA: 2 min

Ivan Joković – najbolji igrač 9. kola na Zapadu

Fudbaler Tutina Ivan Joković, odlukom vaših glasova proglašen za najboljeg igrača kola.
Joković je seniorsku karijeru započeo u Sinđeliću odakle je kasnije prešao u BSK iz Borče. Prvi mandat u Tutinu imao je u sezoni 2020/21 kada je došao upravo iz BSK-a.
Nakon samo jedne polusezone u Tutinu, Joković prelazi u ekipu Jošanice. Kasnije prelazi u Javor iz Ivanjice u kome je odigrao osam utakmica u Prvoj ligi Srbije, na kojima je zabeležio i dva pogotka.
Iz Javora, put ga vodi u Borac iz Čačka na pozajmicu. Proveo je u Borcu period od februara do juna ove godine kada se vraća sa pozajmice. Konačno, u avgustu, pojačava ekipu Tutina i vraća se u svoj nekadašnji klub.
U prethodnom kolu odigrao je jedan odličan susret. Bio je strelac pogotka za ekipu Tutina, pored toga imao je još nekoliko vrlo dobrih prilika za gol. Našao se na glasanju za igrača kola i najvećim brojem glasova osvojio ovo priznanje.
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe u FK Tutin?
“Što se tiče mog učinka, s obzirom na to da sam se dosta kasnije priključio ekipi, propustio sam prvih nekoliko utakmica. Za sada sam zadovoljan, ali naravno uvek može bolje.”
Kakva je atmosfera u klubu i šta očekuješ od svog kluba do kraja sezone?
“Atmosfera u klubu je odlična. Dobro radimo, dobro treniramo, mislim da imamo jako dobar tim, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo videti dokle ćemo da doguramo.”
Šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu i kakve su ti ambicije?
“Kao i do sada ja ću nastaviti da dajem sve od sebe, da nastavim da pružam dobre partije i nadam se da ću u nekom narednom periodu da se vratim i da se opet oprobam u nekom od viših rangova.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad