Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Nastavlja se serija TSC-a, Mladost bolja od Napretka

Fudbaleri Mladosti i TSC-a slavili su u današnjim utakmicama 14. kola Superlige Srbije.
Četvrta uzastopna pobeda fudbalera TSC-a u Superligi Srbije. Sa teškog gostovanja Vojvodini na “Karađorđu”, doneli su čitav plen.
U trijumfu od 2:1 oba gola za goste postigao je Luka Ilić, izdanak omladinske škole Crvene zvezde i svojevremeno prvotimac tima sa “Marakane”.
Novosađani su zabeležđili drugi poraz u nizu iako su bolje otvorili meč.
Pogotkom Nikole Čumića poveli su u 28. minutu, da bi do kraja poluvremena izabranici Žarka Lazetića preokrenuli rezultat.
Luka Ilić je reagovao na odbitak i pogodio mrežu u 32. minutu za izjednačenje. Isti igrač je u 44. minutu prihvatio dubinsku loptu u šesnaestercu domaćina i savladao golmana lazara Carevića za 2:1.
TSC se novom pobedom probio na drugu poziciju na tabeli, na poslednjih devet utakmica je neporažen, zabeležio je šest pobeda i tri remija.
Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su Napedak 3:1 u 14. kolu Superlige Srbije.
Na taj način prekinuli su niz od tri poraza i upisali važne bodove u šampionatu Srbije.
Početno vođstvo Mladosti doneo je Milan Bojović koji je svojim desetim golom u sezonu postao prvi strelac lige.
Prednost je udvostručio Vladimir Radivojević u 55. minutu, a rezultatsku neizvesnost vratio je Bojan Matić deset minuta kasnije.
Pobedu domaćina overio je u šestom minutu nadoknade Žarko Udovičić.
Napredak je igrao zaista sjajno u poslednje vreme, imali su na prethodnih sedam utakmica pet pobeda, a pre poraza u Lučanima izgubili su samo od Crvene zvezde.
U 14. kolu Superlige Srbije Kolubara i Mladost GAT odigrali su bez golova.
Novosađani su bili bliži pobedi, dva puta su bili neprecizni iz penala i treći meč završili bez postignutog gola.
Prvi jedanesterac za goste dosuđen je u 67. minutu, odgovornost je preuzeo Nikola Popović, ali je njegov udarac odbranio golman Dejan Stanivuković.
Malo kasnije Mladost GAT je imao još jednu priliku da iz najstrože kazneo stigne do bodova. Ovaj put je loptu na “belu tačku” namestio Andrija Radulović, njegov šut zaustavila je prečka.
Nakon tri ubedljiva poraza i minuimalne pobede nad Novim Pazarom, tim Iz Lazarevca je verovatno planirao više od boda u duelu sa Novodsađanima. U narednom kolu gostuju Spartaku u Subotici, dok Mladost GAT dočekuje Mladost iz Lučana.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Nastavlja se serija TSC-a, Mladost bolja od Napretka

Možda vas zanima

TABELA super lige