Search
Close this search box.
New Project (14)
VREME ČITANJA: 1 min

Osmi vikend u kolubarsko-mačvanskoj zoni

Pred nama je 8. kolo kolubarsko-mačvanske zone, koje donosi vrlo zanimljive mečeve.
Derbi kola igra se u Belanovici, gde domaći Kačer dočekuje odličnu ekipu Strmova. Trenutno ove dve ekipe zauzimaju 4. i 5. mesto na tabeli, pa će biti izuzetno zanimljivo pratiti ovaj meč. Strmovo ima blagu ulogu favorita, ali u ovakvim utakmicama to praktično ne znači ništa.
Lider na tabeli Radnički iz Valjeva gostuje u Divcima. OFK Divci se trenutno nalazi na 9. mestu sa isto toliko bodova. Radnički je lider na tabeli, sa istim brojem bodova kao i Vrelo. Radnički u ovaj susret ulazi kao izraziti favorit i sve osim pobede Valjevaca bilo bi pravo iznenađenje.
Vrelo će takođe gostovati u ovom kolu. Protivnik će im biti ekipa Jedinstva iz Vladimiraca. Jedinstvo se nalazi na 8. mestu sa deset bodova i pitanje je koliko mogu u utakmici sa ekipom Vrela. Vrelo igra odlično ove sezone i jedni su od glavnih pretendenata za plasman u viši rang.
Od ostalih utakmica, u Lešnici snage će odmeriti Borac i Zadrugar, Cer i Osečina igraju u Petkovici, Radnički i Ribnica u Klupcima, dok će u Lajkovcu ekipi Železničara gostovati Mladost iz Prnjavora.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone