Search
Close this search box.
fk jedinstvo 1936 krusevac
VREME ČITANJA: 1 min

Zone na Istoku: 6 timova bez poraza, 2 sa svim pobedama

Na polovini jesenjeg dela prvenstva u 4 zone u okviru FS RIS samo 2 ekipe imaju maksimalan učinak.
Po 8 pobeda u 8 odigranih kola imaju Tanasko Rajić, lider Zone Istok i Rembas koji vodi na tabeli Zone Zapad.
Do ovog kola u Zoni Jug maksimalan učinak imala je Žitorađa, ali je pobednički niz prekinut u duelu sa Nebeskim Anđelima. Posle 8. kola nema neporaženih ekipa u Zoni Jug.
U Zoni Centar dominira Sinđelić, koji je i jedini bez poraza u ovoj ligi. Nišlije su na skoru od 7 pobeda i jednog remija na gostovanju ekipi Mladosti u Medoševcu.
U Zoni Istok tim Tanaska Rajića vodi sa svih 8 pobeda. Piroćancima je za petama Đerdap koji ima 7 pobeda i remi na gostovanju u Beloj Palanci.
U Zoni Zapad čak 3 neporažene ekipe. Do sada neprikosnoveni Rembas čvrsti drži veh tabele sa maksimalnim učinkom i svih 8 pobeda.
Drugo je kruševačko Jedinstvo 1936 sa 4 boda manje, odnosno 6 pobeda i 2 remija. Bivši srpskoligaš Trstenik PPT je na 4, mestu sa 5 pobeda i 3 remija i 18 osvojenih bodova.
Interesantno je da u sve četiri zone samo jedna ekipa nije osvojila nijedan bod. To je Jedinstvo iz Mijatovca u Zoni Zapad.
Još dve ekipe u zonama ne znaju za pobedu: OFK Lugomir (Zapad) koji ima samo bod, koliko sa jednim remijem ima i Rudar u Zoni Centar.

Možda vas zanima

TABELA zone istok