Search
Close this search box.
New Project (17)
VREME ČITANJA: 1 min

Radnički iz Valjeva nastavlja sa dobrim rezultatima

FK Radnički iz Valjeva slavio je u utakmici 7. kola kolubarsko-mačvanske zone protiv Cera.
Radnički iz Valjeva nastavlja da beleži dobre rezultate. Ovog puta savladali su ekipu Cera sa 2:1. Nisu domaći došli do ove pobede na lak način, mučili su se, ali su tri boda ostala u Valjevu.
Radnički je poveo već u 22. minutu, a gol je postigao mladi Janković. Nisu se domaći dugo radovali, jer su primili gol samo dva minuta kasnije. Strelac za ekipu Cera bio je Nemanja Jovičić.
Pred kraj prvog poluvremena, u 43. minutu, desio se verovatno i odlučujući trenutak utakmice. Zbog dva žuta kartona, Đurković je morao da napusti teren pre završetka utakmice.
Cer je sa igračem manje otišao na pauzu, ali su u rukavu imali bod, koji bi im u ovom meču mnogo značio. Nadali su se gosti da defanzivom mogu da sačuvaju mrežu do kraja utakmice i dođu barem do boda.
Drugo poluvreme je započelo napadima Valjevaca. Radnički je napadao, bio bolji rival, ali se do pogotka čekalo sve do 87. minuta. Kada su gosti mislili da će uzeti zlata vredan bod, Đurić postiže pogodak i donosi veliku radost ekipi Radničkog.
Do kraja nije ostalo još mnogo vremena, a domaći su meč mirno priveli kraju. Uspeli su da slave i upišu svoj četrnaesti bod u ovoj sezoni, koji ih i dalje drži na čelnoj poziciji.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone