Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 1 min

Vrelo domaćin derbija kolubarsko-mačvanske zone

Predstojećeg vikenda biće odigrano i 4. kolo kolubarsko-mačvanske zone.
Nedelja je dan za derbi. Rodno selo Nemanje Matića Vrelo, biće domaćin derbija ovog kola. Tamo će domaći FK Vrelo Sport ugostiti ekipu Radničkog iz Valjeva. Radnički je trenutno prvoplasirana ekipa sa maksimalnim učinkom od tri pobede, dok se Vrelo nalazi na 7. mestu.
U subotu se igraju tri utakmice. U Lajkovcu će Zadrugar dočekati Ribnicu iz Mionice. U Vladimircima, ekipi Jedinstva u goste dolazi Strmovo, dok će u Petkovici snage odmeriti Cer i Mladost. Zadrugar, Strmovo i Mladost imaju uloge favorita u ovim utakmicama.
U nedelju sem derbija između Vrela i Radničkog iz Valjeva, gledaćemo još nekoliko interesantnih utakmica. Pre svega, utakmica u Lešnici između Borca i Osečine privlači pažnju kao potencijalno jako dobra i zanimljiva utakmica.
OFK Divci biće domaćin Železničaru iz Lajkovca, dok će u Klupcima snage odmeriti domaći Radnički i Kačer. Zanimljivo je da Divci u prva tri kola imaju tri remija. U Klupcima se očekuje sigurna pobeda Radničkog, koji je trenutno drugoplasirana ekipa lige.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone