Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Samo Piroćanci sa maksimalnim učinkom u Srpskoj ligi “Istok”

Posle 3. kola Srpske lige Istok samo Radnički iz Pirota ima maksimalan učinak i svih 9 osvojenih bodova.
Piroćanci su u derbiju kola pobedili imenjaka u Svilajncu golom Jankovića u 45. minutu i na terenu dokazali da, i pored podmlađivanja igračkog pogona, njihove ambicije imaju uporište u kvalitetu tima.
Timočanin je posle 2 startna trijumfa poražen u Knjaževcu u duelu sa SFS Borcem rezultatom 2:3. Domaćin je dva puta vodio ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu protiv borbenih Paraćinaca.
Budućnost je na gostovanju u Prahovu zabeležila prvu pobedu na gostovanjima (0:2). Golovi Miletića u 32. i Ranđelovića u sudijskoj nadoknadi vremena doveli su Popovčane do druge pozicije na tabeli.
Meč u Trgovištu završen je bez pogotka, iako je Leskovčanima poništen gol u samoj završnici. Opširnije o ovoj utakmici možete pročitati ovde.
Pobednika nije bilo ni u Paraćinu gde je Jedinstvo povelo golom Petrovića u 23. minutu. Prokupčani su do izjednačenja stigli pogotkom Mitića u 58. minutu.
Vlasina je na legendarnoj “Rosulji” posle preokreta savladala osvajača Kupa FSRIS, ekipu Jagodine rezultatom 2:1, a više o ovoj utakmici možete pročitati u posebno vesti ovde.
Šok terapija u Meševu je dala rezultat, ako je suditi po prvoj prvenstvenoj pobedi. Debi na klupi Jovana Debića završen je pobedom u duelu sa Brzim Brodom rezultatom 3:1. Interesantno je da su sva četiri gola postignuta u dinamičnom prvom poluvremenu.
Doskorašnji prvoligaš Timok do prve pobede u sezoni stigao je na niškom Bubnju. Zaječarci su sa novom upravom konsolidovali redove, dok “carićima” posle poraza (1:2) ostaje da pokušaju da pronađu adekvatna pojačanja.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok