Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

U derbiju “južne pruge” bez pobednika

Borbena igra danas u Trgovištu u derbiju “južne pruge” na srpskoligaškom “Istoku”.
Pčinja je osokoljena osvojenim bodom u Paraćinu dočekala Dubočicu koja je u prvenstvo ušla kao jedan od favorita za povratak u Prvu ligu Srbije.
Borben fudbal viđen je u prvom poluvremenu, ali uz dosta nervozne igre, preskakanje linija tima i loptom koja je dosta vremena provela u vazduhu.
U dva navrata zapretila je Pčinja, imali su Leskovčani dve prilike za gol ali su mreže u duelu dve najbolje ekipa na jugu Srbije mirovale.
U nastavku bolja igra Leskovčana, ali je Pčinja organizovanom odbranom uspevala da odoli naletima Dubočice.
U samoj završnici pogodak za Dubočicu: Marko Milić je u 90. minutu udarcem glavom poslao loptu u mrežu Pčinje, ali je glavni sudija Pavle Grujić poništio pogodak posle signalizacije pomoćnika da je strelac pogotka bio u ofsajd poziciji.
“Očekivali smo pobedu. Ne mogu da kažem da sam previše zadovoljan remijem, ali je svaki bod u ovoj ligi važan. Moram da priznam da Pčinja ima veoma kvalitetan sastav. Imaju kvalitetne igrače, doveli su pojačanja iz Vranja i predstavljaće ozbiljnog protivnika svim ekipama u ligi” – rekao je posle utakmice direktor Dubočice Vladica Cekić.
Dubočica u sledećem, 4. kolu dočekuje Timočanin, dok Pčinja u Zaječaru izlazi na megdan ekipi Timoka.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok