Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Preokret u Vlasotincu

Fudbaleri Vlasine zabeležili su prvu pobedu u sezoni u duelu sa zahuktalom Jagodinom.
Dobar fudbal na Rosulji ovog popodneva. I pored izuzetno toplog vremena, rivali su jedan od derbija kola odigrali u visokom tempu, a u pravi fudbalski ambijent dobro se uklopila i sudijska trojka na čelu sa Nikolom Ničićem
Jagodinci su u Vlasotince doputovali na krilima pobede u finalu Kupa FSRIS nad prvoligašem Trajalom, dok su domaćini u meč ušli pod pritiskom obaveze da stignu do prvog prvenstvenog trijumfa.
Prvi su se na Rosulji radovali gosti. U 9. minutu posle centaršuta loša reakcija odbrane Vlasine što je vešto iskoristio Stefan Stanisavljević i poslao loptu iza leđa golmana Janaćkovića.
Posle početnog šoka, domaći preuzimaju inicijativu u duelu dve mlade ekipe.
U 39. minutu odlično je po desnoj strani prošao danas neumorni Nenad Kačar, idealno centrirao, pronašao Lazara Markovića koji je doneo rezultatsko izjednačenje.
I u nastavku slična slika na terenu. U 69. minutu u šesnaestercu gostiju srušen je Kačar, a za sudiju Ničića nije bilo dileme da je u pitanju start za najstrožu kaznu.
Siguran sa bele tačke bio je Nikola Marinković i postigao, pokazaće se, odlučujući pogodak u ovom duelu.
U sledećem, 4. kolu Vlasina gostuje u Svilajncu gde izlazi na megdan Radničkom, dok Jagodina u derbiju Pomoravlja dočekuje Jedinstvo iz Paraćina.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok