Search
Close this search box.
Strmovo 1968
VREME ČITANJA: 2 min

Strmovo 1968 gleda ka vrhu tabele

U današnjem tekstu smo razgovarali sa Bojanom Vojisavljevićem, sportskim direktorom FK Strmovo 1968.

Strmovo 1968

Fudbalski klub Strmovo 1968, osnovan pre 54 godine, jedan je od zonaša, koji dolaze iz malih sredina. Strmovo je naselje u opštini Lajkovac, u kolubarskom okrugu i broji oko 300 stanovnika.
FK Strmovo 1968 se trenutno takmiči u kolubarsko-mačvanskoj zoni, a o ambicijama i očekivanjima za ovu sezonu razgovarali smo sa Bojanom Vojisavljevićem.
Kakva su vaša očekivanja za ovu sezonu?
“Pre svega očekujem jaču ligu ove godine i bolji fudbal. Mislim da se veliki broj klubova pojačao kvalitetno. Radnički Valjevo, Divci, Kačer, Vrelo, Radnički Klupci, sve su to dobro pojačane ekipe. Mi smo uspeli da zadržimo kostur ekipe iz drugog dela prvenstva od prošle sezone, koju smo završili na 7. mestu.
Na polusezoni smo uzeli samo osam bodova, svi su nas već videli u okrugu. Mi smo se digli iz pepela i ostali u ligi. Pre svega na mesto šefa stručnog štaba postavili smo Žarka Anđića i krenuli sa radom. Obezbedili smo uslove za dobar rad i pojačali se sa tri četiri igrača, gde smo imali skor 7-4-1 i zauzeli prvo mesto u drugom delu.”
Ko je od pojačanja došao u klub?
“Što se tiče pojačanja, za ovu sezonu doveli smo: Grujičić Aleksandar (Tek Sloga), Radovanović Aleksandar (Vrelo Sport), Novaković Dragan (Vrelo Sport), Grujičić Stefan (Budućnost Krušik), Kojić Luka (Budućnost Krušik) i Anđelković Nemanja (Divci). U potrazi smo za još dva igrača, na pozicijama štopera i napadača.”
Koje su ambicije za ovu sezonu?
“Ambicije u ovoj sezoni su nam sam vrh tabele. Pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman, jer od sledeće godine liga će brojati dvanaest klubova.”
Na kraju razgovora, dobili smo poziv od gospodina Vojisavljevića, da budemo gosti FK Strmovo 1968. Mi smo rado prihvatili poziv i sigurno je da ćemo ići u obilazak ovog jako simpatičnog kluba.

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone