Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Uroš Kojić – najbolji igrač 1. kola na Zapadu

Uroš Kojić, napadač FK Rađevac iz Krupnja, na našoj Instagram stranici, odlukom vaših glasova, proglašen je za najboljeg igrača kola.
Odigrao je fantastičnu utakmicu u Valjevu, postigao gol i pomogao svojoj ekipi da dođe do tri boda.
Uroš Kojić je o ovom priznanju, govorio za naš portal:
Proglašen si za najboljeg igrača 1. kola, kako gledaš na to i koliko ti znači?
“Ovo je samo nagrada za dobar i naporan rad na pripremama, ali i pre njih. Verovao sam da mogu do gola, a onda je došao onaj najslađi, pobedonosni. Međutim, najvažnije je da smo ostvarili pobedu, i to za mnoge neočekivanu protiv Budućnosti. Tim je izbacio pojedinca i to je ono što me raduje.”
Tvoja očekivanja do kraja prvenstva, šta očekuješ od sebe i svojih saigrača?
“Sigurno da je opstanak prvi cilj. Započeli smo sezonu pobedom, tako da nam sada retko ko može oduzeti samopouzdanje koje je neophodno. Ekipa je odlična, atmosfera je sjajna i po mom mišljenju mi možemo mnogo više od samog opstanka. Treba verovati u velike stvari, samo tako ih možemo i ostvariti.”
Očekuje vas utakmica protiv Sloge iz Kraljeva, šta očekuješ od tog meča?
“Tri boda. Nema razloga da očekujemo suprotno. Naravno, u ovom rangu takmičenja svaki tim ume da iznenadi, a tim Sloge sigurno da ima svoje ambicije. Međutim, mi imamo naše ciljeve, gledamo našu igru i verujem da je to put koji vodi do nova tri boda.”
Koje su neke tvoje ambicije u narednom periodu?
“Želim da pomognem timu koliko god mogu. Na pripremama su se “kockice poklopile”, razumemo se na terenu i to je ono što donosi prevagu. Videli smo tako nešto i u Valjevu. Mnogo mi znači aplauz celog tima kada sam napuštao teren, a nadam se i verujem da ću golovima na narednim utakmicama do kraja polusezone učiniti da svi sa ponosom gledamo na tabelu i poziciju kluba.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad