Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

FILIP JOVIĆ: Podrška navijača nam jako znači

Filip Jović, fudbaler Novog Pazara, govorio je za naš portal o tekućoj sezoni, navijačima i očekivanjima za ovu sezonu.
Jović je rođen u Leskovcu, karijeru je započeo u Spartaku iz Subotice. Tamo je nastupao za omladince, da bi posle nekog vremena bio prekomandovan u prvi tim.
Iz Spartaka je išao na šestomesečne pozajmice u Smederevo i Železničar iz Pančeva. Januara ove godine Filip Jović prelazi u Novi Pazar i postaje standardni levi bek ove ekipe.
Ekipu Novog Pazara, u petak od 18:00, očekuje gostovanje u Nišu, ekipi Radničkog. Mi smo iskoristili priliku i pred tu utakmicu razgovarali sa uvek pozitivnim i nasmejanim Jovićem.
Niste baš najbolje krenuli, tri poraza u tri kola. Nakon toga dve sjajne pobede protiv Partizana i TSC-a. Kako komentarišeš te dve utakmice i da li si se nadao da možete doći do pobede u oba meča?
“To su dve izuzetno značajne utakmice za nas, posebno utakmica sa Partizanom. Nakon što smo pobedili Partizan, na krilima te pobede smo dobili i TSC. Veliki je uspeh pobediti dve tako dobre ekipe. Ne dešava se to često, ali sam veoma srećan što smo mi uspeli u tome.”
U Bačkoj Topoli si odigrao jedan odličan meč. Koliko si zadovoljan svojim izdanjem u prvih pet kola?
“Zadovoljan sam kako sam odigrao sve prethodne utakmice. Međutim, ja se uvek trudim da napredujem, da budem bolji i da podižem formu na još viši nivo.”
Grad Novi Pazar voli fudbal i ljudi iz tog grada vole klub. Koliko vam znači podrška navijača? 
“Podrška navijača nam jako znači i oni osećaju to. Bez obzira što smo pod suspenzijom i što nemaju mogućnost da nas bodre na domaćem terenu, oni se trude da nam pokažu da su uz nas. Imali smo sajajan doček u Pazaru nakon pobede u Bačkoj Topoli i želim da im se zahvalim na tome. Ovom prilikom želim da im se obratim i da ih pozovem da dođu na “Čair” u što većem broju.”
Koliko Novi Pazar može u ovoj sezoni i gde vidiš svoju ekipu na kraju sezone?
“Novi Paraz ima veoma kvalitetnu ekipu i stručni štab koji radi temeljno na pripremi svake utakmice. Još je rano za bilo kakvu prognozu, ali verujem da ove godine nećemo igrati play out.”

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

FILIP JOVIĆ: Podrška navijača nam jako znači

Možda vas zanima

TABELA super lige