Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Voždovac ostao bez trenera, pa ubrzo našao novog?

FK Voždovac i njihov doskorašnji šef struke Nebojša Jandrić, sporazumno su raskinuli ugovor.
Prvi čovek Voždovca Miloš Mirković poželeo je mladom stručnjaku mnogo sreće u nastavku karijere.
“Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju.
Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali. Zahvalni smo mu što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje.
U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere”, rekao je direktor Voždovca i potom se osvrnuo na pitanje novog šefa struke:
“Svaku odluku donosimo taktički, nismo skloni ishitrenim potezima, te ćemo u narednih nekoliko dana pronaći pravo rešenje za poziciju glavnog trenera. Do tada, treninge će voditi pomoćni trener Mihajlo Trajković”, zaključio je Mirković.
Međutim, kako saznajemo, u toku su pregovori sa nekoliko kandidata, ali jedno ime se izdvaja. U pitanju je veoma mladi stručnjak Marko Savić (36).
Karijeru je započeo u omladinskoj školi Crvene Zvezde. Nakon toga je otišao u Krasnodar iz Rusije. Napravio je i fantastične rezultate sa omladincima Voždovca.
Bio je pomoćnik Jovanu Damjanoviću, a nakon toga je otišao u Estoniju. Tamo je prvo radio, takođe kao pomoćnik. Bio je u stručnom štabu Aleksandru Rogiću u Levadiji.
Nakon toga promovisan je i u šefa stručnog štaba tog estonskog tima. Sve je više izvesno da se Savić vraća u Srbiju, a potvrdu toga očekujemo u narednih nekoliko dana.
Foto: FK Voždovac

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Voždovac ostao bez trenera, pa ubrzo našao novog?

Možda vas zanima

TABELA super lige