Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Voždovac na ‘Krovu’ dočekuje Crvene đavole

Voždovac na ‘Krovu’ dočekuje Crvene đavole. Ovom utakmicom u Beogradu otvara se 5. kolo Mozzart bet Superlige Srbije.
U okviru petog kola nacionalnog šampionata, fudbaleri Voždovca dočekuju ekipu kragujevačkog Radničkog. Posle ‘hladnog tuša’ koji je usledio u Subotici, izabranici Nebojše Jandrića traže put do gola i nove pobede na svom terenu.
Samo jedan postignut gol od početka nove sezone nije nešto što se od ofanzivne igre koju neguju Zmajevi očekuje. Međutim, kako se ekipa još uvek uigrava i prava slika stvara bez obzira na pritisak koji se sam po sebi nameće. Ni duel sa ekipom iz Kragujevca ne nosi sa sobom imperativ pobede.
O atmosferi u ekipi pred novi susret na Krovu, strateg FK Voždovac ističe da je ona u skladu sa izdanjem koje je viđeno u Subotici.
“Niko ne voli da izgubi, opet, porazi su sastavni deo igre i treba da budu lekcije iz kojih se uči. Takođe, treba biti svestan da je način na koji se gubi ili pobeđuje vema bitan. Odgovornost je kolektivna, ne pojedinačna.
Posle četiri odigrane utakmice se naprvio presek. Izvukli smo određene zaključke i sada pokušavamo na određeni način da podignemo nivo svesti. Pokušavamo da izazovemo reakciju koja će delovati na buduća izdanja, počevši od ovog koje sledi” – jasan je Nebojša Jandrić.
Utakmica između Voždovca i Radničkog zakazana je za petak, 5. avgust sa početkom u 19 časova.
Izvor: hotsport.rs

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Voždovac na ‘Krovu’ dočekuje Crvene đavole

Možda vas zanima

TABELA super lige